Uluslararası Nakliyatçılar Derneği Çalışma Grubu Üyeleri, kentte Ulaştırma Bölge Müdürlüğü'nün kurulmasında girişimleriyle etkin rol oynayan Ticaret Odası'na 'teşekkür' ziyaretinde bulundu. Grup üyeleri adına konuşan Memik Taner, ?Ulaştırma Bölge Müdürlüğü'nün Gaziantep'e kurulmasıyla birlikte kentimizde faaliyet gösteren lojistik firmalarımızın üzerinden büyük bir yük kalkacak? dedi.

ASLAN: LOJİSTİK SEKTÖRÜNE ÖNEM VERİYORUZ

Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, lojistik sektörüne büyük önem verdiklerini ve sürekli olarak sektörü takip ettiklerini dile getirerek, ?Sizlerin sorunlarının çözümüyle ilgili çalışma yürütmek bizlerin öncelikleri arasında. Bu nedenle özellikle sektörde faaliyet gösteren firmaların C2 belgelerini Adana'dan temin etmeleri nedeniyle uğradıkları mağduriyet sektör temsilcilerince tarafımıza ulaştırıldığında vakit kaybetmeden girişimlerimizi başlattık ve Gaziantepli tüm milletvekillerimizin de desteği ile kısa sürede sonuç aldık. Bundan böyle lojistik firmalarımız C2 Belgesi almak için Adana'ya gitmek zorunda kalmayacak ve yurt için ticari eşya taşımacılığı yapan lojistik firmalarının yıllardır yaşadığı sıkıntılar son bulacak? diye konuştu.

ÇOK BÜYÜK BİR RAHATLAMA GELECEK

UND Çalışma Grubu adına konuşan Memik Taner de, Ticaret Odası'nın kentin değişik alanlarda yaşadığı sorunların çözümünde olduğu gibi lojistik sektörünü önemli oranda rahatlatacak olan Ulaştırma Bölge Müdürlüğü'nün Gaziantep'e kurulması kararının alınmasına da girişimleriyle öncülük ettiğini dile getirdi. Taner, ?Gaziantep Ticaret Odası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan'a ve kendisinin nezdinde bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Gerçekten de Ulaştırma Bölge Müdürlüğü'nün Gaziantep'e kurulmasıyla birlikte kentimizde faaliyet gösteren lojistik firmalarımızın üzerinden büyük bir yük kalkacak? şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ