Devre arasında kadrosunu önemli isimlerle takviye edip ligde üst sıraları hedefleyen Bursaspor, Cenk Tosun'la resmi görüşmelerde bulundu.

Sezona kötü başlayan ve ligin ilk yarısının son haftalarında toparlanabilen Bursaspor, devre arası transfer döneminde açıklarını kapatmanın planlarını yapıyor. Özellikle Batalla'nın gidişiyle oldukça sıkıntılı bir sürece giren yeşil beyazlılar, Kallström transferini gerçekleştiremeyince yeniden forvet arayışlarına koyuldu. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Cenk Tosun'la da resmi görüşmelerde bulunuldu.

25 OCAK'TA SERBEST KALABİLİR

Gaziantepspor'la sezon sonu bitecek olan kontratını yenilemeyen Cenk Tosun, alacaklarının da ödenmemesi halinde ay sonunda serbest kalacak. Aynı durum bir dönem Bursaspor forması giyen ve yeniden yeşil beyazlıların gündemine gelen Bekir Ozan Has için de geçerli. İki oyuncunun da alacakları banka hesaplarına yatırılmazsa 25 Ocak itibariyle serbest kalacaklar. Bu durumu fırsat bilen Bursaspor ise forvet hattına takviye için girişimlerine başladı.

BEKİR'İ DE İSTİYORLAR

Cenk Tosun'un devre arasında sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmesi halinde Bursaspor'a transferine kesin gözüyle bakılıyor. Bir dönem İstanbul takımlarının da gözdesi olan Cenk Tosun, yeşil beyazlılarla anlaşabilir. Daum'un da Cenk'i ısrarla istediği, oyuncuyla birebir görüşerek kendisine bu ısrarını da ilettiği belirtildi. Bursaspor ayrıca eski oyuncusu Bekir Ozan Has için de girişimlerini sürdürüyor.