Yıllardır Gaziantep halı pazarında kalitesinden ödün vermeyen Burgaz Halı, seçkin davetlilerin katılımıyla hizmete girdi.

Burgaz Halı İbrahimli şubesinin açılışını Gaziantep eski AKP milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Gaziantep27 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ökkeş Özekşi, Gaziantep Kulübü Başkanı Kamil Gereçci ve Burgaz Halı işletmecisi Orhan Dineri yaptı.

Yılardır sadece Gaziantep halkına değil ülkenin bütün şehirlerine en kaliteli halı üretimiyle hizmet veren Burgaz Halının yeni şubesinin hayırlara vesile olmasını dileyen Gaziantep eski AKP milletvekili Halil Mazıcıoğlu, “İnşallah hayırlı ve bol kazançlı bir müesseseye vesile oluruz. Gaziantep halı üretiminde dünyada ilk sıralara yükselme adına büyük adımlar atıyor. Gaziantep sadece mutfağıyla değil halısıyla da adından söz ettiriyor. Dünya halı lideri olurken Gaziantep’in bu önemli markalarının yıllardır vermiş oldukları çabaların neticesinde bu seviyelere geliniyor. Umut ediyorum ki Orhan Dineri kardeşimizin de İbrahimli şubesi bol kazançlara nasip olur. Allah bol bereketli ve kazançlı işler nasip etsin” diye konuştu. MUHARREM TÜRKOĞLU