Gazişehir Yalçın Koşukavak ile maalesef ne ettiiğini, ne umduğunu bulabildi. Bir bilmez elinde ilk 7 haftayı yönetici puanları ile zirve yarışını sürdürdü.
Ancak dün gece Osmanlıspor karşısında dağılan, rakibe teslim olan kısaca ne yaptığını bilmeyen bir Gazişehir izledik.
Rakip hem akıllı hem de kazanmayı bilecek bir şekilde futbol oynadı. Ya bizim hoca yanlış nasıl yapılır hep üstüne gitti. Rakip attı beraberliği sağladık, tekrar attı tekrar beraberliği sağladık. Beraberliğe sevineceğimiz anlarda hayret kenar yönetimi Del Walle’yi oyundan alınca rakibin hücuma çıkmaları daha kolay oldu. 90. Dakikada Osmanlıspor da bizim gibi beraberliği razıydı ama bulduğu golle galibiyeti alıyordu.
Sanırım Yalçın koşukavak ile buraya kadarmış. Bu hocayla ya zirveye, ya dibe oynarız demiştik. İkisinin ortasında kaldık.
Şu anda bilemiyorum. Kısa yoldan bu takımın önünü açıp kendi yolunu çizmesi gerekir. Dün gece kendisi olmasa bu takım galip gelirdi. Kadro tercihleri, Del Walle’nin yerine aldığını Enes’i kurtarıcı yerine alırsan kendi ipini çekmiş olursun.
Haftalardır yazdık çizdik söyledik. Bu hoca ile olmaz.. Olmadı da..
İnşallah istifasını istemiştir. Kahır dolu bir gece izledik. Gazişehir’e bu yakışmadı. Şimdi yönetimin yapacağı çok iş var.