Süper ligde ve PTT 1, liginde bu hafta Gaziantep olarak çok kritik iki maç oynanacak. Gazinatepspor, kötü rüya görmemek için Karabük deplasmanından eli boş dönmek istemiyor. PTT 1. Ligde ise son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla bir anda potaya giren Büyükşehir Belediyespor kendi evinde lider Ankaraspor ile çok önemli bir mücadeleye çıkacak.

Haftayı Karabük’de geçirecek olan kırmızı siyahlılar sakat futbolcularının eksikliğini ciddi biçimde yaşayacak. Ancak son 2 haftayı sıfır puanla kapatınca tehlike bölgesine yaklaşan Gaziantepspor, tekrar tehlike bölgesine girmemek için bu karşılaşmadan mutlaka puanla ayrılmak zorunda. Beraberliğin bile işe yarayacağı bu deplasmandan alınacak bir galibiyet, ilaç gibi gelecek.

Büyükşehir Belediyespor ise hafta içerisinde teknik sorumlusu Hasan Özer ile yollarını ayırmasıyla birlikte Ankaraspor maçına Mehmet Polat ve Bülent Bölükbaşı ikilisinin yönetiminde çıkacak. Lider Ankaraspor karşısında puan kaybı halinde ligde tehlike bölgesine girme ihtimali bulunan Büyükşehir’in bu maçtan ne pahasına olursa olsun galibiyet çıkarması gerekiyor. Pazar günü Kamil Ocak’ta oynanacak olan karşılaşmada taraftarların desteği bekleniyor..