Devre arasında kadrosuna yaptığı takviyelerle ligin en iyi kadrolarından birin sahip olan Kırmızı – siyah ve Beyazlı ekip, artık süper lige sonuna kadar inanıyor.

Teknik direktör Erkan Sözeri nezaretinde başlayan çıkış, sezonun ikinci yarısında da devam ederken futbolcular ise her maça final niteliğinde hazırlanıyor.

BOŞ DÖNMEK YOK

Gazişehir Gaziantep’te hedef ligde kalan 14 haftalık süreçte ki bütün maçlardan eli boş çıkmamak olarak belirlendi.

Özellikle iç sahada oynayacakları maçlardan galibiyetle ayrılmayı hedefleyen temsilciniz, deplasmanlardan ise bir veya üç puan alarak evine dönmek istiyor. Ligin 21’inci haftasının kapanmış maçında Adanaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz, güçlü rakibi karşısında ki öncelikli hedefi sahadan galibiyetle ayrılmak. Hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Kırmızı – Siyah ve Beyazlı futbolcular, Adana deplasmanında galibiyet serisine bir yenisini daha eklemek istiyor.

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYACAKLAR

Gazişehir Gaziantep’in tecrübeli teknik direktörü Erkan Sözeri üst üste alınan galibiyetlerin takım içerisinde rehavete kapılmaması konusunda tedbiri elden bırakmayacak.

Özellikle hedefi olan takımların her maça aynı ciddiyetle çıkmaları gerektiği konusunda futbolcularını sürekli uyaran Sözeri, birinci ligde her takımın her takımı yenebilecek kapasitede olduğunu ve bunun iç sahası deplasmanı diye bir ayrımında olmadığını bu nedenle süper lig hedefiyle mücadele ettikleri bütün takımlara karşı en ufak bir hataya yer bırakılmamasını istedi.

Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Adanaspor’un da kendileri gibi süper ligi hedeflediğini futbolculara yaptığı toplantıda hatırlatan Sözeri, bu maçın kendileri açısından son derece önemli olduğunu hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, mağlup olmaları durumunda Adanaspor’un kendilerinin bir puan üstüne çıkacağını galip gelmeleri durumunda ise hem aralarında ki puan farkının açılması hem de Play Off çemberinin içinde ki yerlerini sağlamlaştırmak adına son derece önemli olduğunu üstüne basa basa anlattı.

MUHARREM TÜRKOĞLU