Kalyon Stadyumunda yapılan olağanüstü genel kurul geçikmeli de olsa çoğunluk sağlanarak yapıldı ve Durmaz’ın divana sunulan tek listesi kongreye katılan üyelerin tamamının oyunu alarak Gaziantepspor’un yeni yönetimini oluşturdu.

Yenilenen kongre listesinde 460 kişi yer alırken, genel kurula gelen 435 kişi ile yeterli çoğunluk sağlanırken, katılımcıların tamamı kapalı tasnif usulüyle oyunu kullanarak kongreyi sonlandırdı.

Gaziantepspor’un gerçekleşen olağanüstü kongresinde divan başkanlığını Avukat Ahmet Karadağ yaparken, kâtip üyeliklerini ise Avukat Cem Özpolat, Avukat İbrahim Gören, Cesur Kıvanç, Mustafa Özdemir, Nurettin Çiftçi ve Zeki Gürsel yaptılar.

Gaziantepspor’da bundan sonra çok iyi işler yapmaya aday olduklarını söyleyen yeni kulüp başkanı Huzeyfe Durmaz, “Adaylık sürecinde neler yapabileceğimizi kamuoyu ile paylaşmış ve yapacaklarımızın teminatı olarak belgelemiştik. Yönetim kurulumuz ile birlikte Gaziantepspor’umuzu layık olduğu süper lige hep birlikte taşıyacağız. Şehirde bütünlüğü sağlayarak küskünlükleri ve dargınlıkları ortadan kaldıracağız. Gaziantepspor’u yeniden halkın takımı yapacağız. Öncelikli hedeflerimiz arasında geçici transfer yasağını kaldırmak ve devre arasında da daha güçlü bir ekiple yola devam etmek” diye konuştu.Gaziantepspor’da yeni başkan Huzeyfe Durmaz’ın yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu:
Alper Tunga Çiftçi, Necati Baloğlu, Ökkeş Uğur Artar, M. Yusuf Aslan, Avukat Atilla Çelik, Tolga Çevik, Mehmet Demir, Doktor Abdullah Durmaz, Hayri Öztürk, Miktat Yıldırım, Süleyman Türkmen, Hamut Kalenderoğlu, Avukat Ferit Karaoğlu, M. Nuri Çelik, Ali Karakan, Baler Fidan, Mehmet Özdemir, Halil Yıldız, İhsan Güney.Disiplin Kurulu Üyeleri:
Ahmet Satıcı, Hikmet Sevcan, Oktay Şahin, Bünyamin Aslan, Ömer ÖztürkDenetim Kurulu Üyeleri:
Ali Rıza Annaç, Murat Özdemir, Halil Sertan Sevimlisoy
MUHARREM TÜRKOĞLU