Milli Merkez Gaziantep Kurultayı ve Yerel Seçimlerde Güç Birliği Forumu düzenlenecek. Kurultaya; CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, eski bakanlar Ufuk Söylemez, Yaşar Okuyan ve İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Özbey'in de katılacağı bildirildi. Kurultay Cumartesi günü saat 14:00’de Şato Restoran’da yapılacak.

Kırkayak Antepevi'nde yapılan toplantıya Milli Merkez Gaziantep Sorumlusu Kemal Küçükcan, üyeler katıldı. Milli Merkez'in kurulma nedenini ve faaliyetlerini anlatan Küçükcan, Milli Anaya Formu ile başlayan örgütlenmenin Milli Merkezi ortaya çıkardığını söyledi.

VATANSEVERİZ

Hükümetin diktacı ve dayatmacı tavrına karşı olan yüz binlerce kişinin Milli Merkez bünyesinde bulunduğunu belirten Küçükcan, "Vatanseverler olarak Milli Merkez çatısı altında toplandık. Şu anda örgütlenmeye çalışmalarının sonuna gelmiş durumdayız. Ülkemizde gördüğümüz en büyük eksiklik bilinçlenmedir. İnsanlarımızı bilinçlendirmek ve ülkemizdeki yönetimin milli bir yönetim haline getirmek için çalışıyoruz. Yaşadığımız son olaylarla tüm vatanseverlerin birleşmesi kaçınılmaz hale gelmiştir. İç ve dış politikada yaşanan başarısızlık ve son günlerde art arda çıkan yolsuzluk olayları karşısında hükümetin istifa etmemesi Milli Merkez gibi bir örgütlenmeye ne kadar ihtiyaç duyulduğunu göstermektedir" dedi.

BİRLEŞME KAÇINILMAZ HALE GELDİ

Kemal Küçükcan, yaşanılan son olayların tüm vatanseverlerin birleşmesini kaçınılmaz hale getirdiğini savundu. Küçükcan, "Gerek iç gerek dış politikalarda yaşanan başarısızlık ve hüsranların yanı sıra özellikle son günlerde adeta sağanak gibi ortaya atılan yolsuzluk iddialarının büyüklüğü yanında yüzlerimizi kızartan skandallar ve bütün bunlara rağmen bin defa istifa gerektiren kepazeliklere karşılık pişkinliğin sınırlarını zorlayan tavırlar Milli Merkez gibi bir örgütlenmeye ne kadar ihtiyaç duyulduğunu göstermektedir” diye konuştu.

HABER MERKEZİ - BÜLTEN