Mehmet Tuncay Aykaç İlköğretim Okulu 2 B sınıfı öğrencileri, gazetemize yaptığı ziyarette Ökkeş Özekşi ile buluştular. Ziyarete mükemmel hazırlanmış bir çiçekle gelen küçük öğrenciler gazetemize teşekkür etti. Bu anlamlı davranıştan çok etkilenen Özekşi ise, “doğrusu söyleyecek söz bulamıyorum. Ülkemizin ve şehrimizin geleceği bu çocuklarımıza emanet. Hepsi pırıl pırıl. Bu çocuklar gerçekten harika.. Çok mutlu oldum”dedi.

PROFESYONEL OYUNCULAR GİBİ OYNAMIŞLARDI

Mehmet Tuncay Aykaç İlköğretim Okulunda eğitim gören öğrenciler, 23 Nisan etkinlerinde harika bir oyun sergilemişlerdi. Adeta profesyonel oyuncular gibi rol yapan öğrenciler, Çingeneler zamanından esinlenilen ve Goran Bregoviç’in şarkısıyla çingene dansı yapmışlardı. 2- B sınıfı öğretmeni Ramazan Yüksel ve sınıf annesi Gulisa Yıldırım’la birlikte hazırladıkları dans gösterisiyle bir ilki gerçekleştiren öğrenciler büyük ilgi görmüşlerdi. Gülisa Yıldırım, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenledikleri Çingeneler Zamanında Dans gösterisinde 25 öğrencinin sahne aldığını, dans gösterisine velilerin büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Yıldırım, “Çingeneler zamanından esinlenilen ve Goran Bregoviç’in şarkısıyla gösteriye sunulan çingene dansı ve şarkısında damat rolünü Doğanay Yıldırım, gelini ise Ayça Barsgan canlandırdı” dedi.

ÖZEL KIYAFETLER GİYDİLER

2- B sınıfı öğretmeni Ramazan Yüksel ise sınıf annesi Gulisa Yıldırım’la birlikte hazırladıkları dans gösterisiyle bir ilki gerçekleştirdiğini, etkinliğin büyük ilgi gördüğünü söyledi. Yüksek, gösteriyi öğretmen ve öğrenci velilerinin dakikalarca ayakta alkışladığını, bunun da kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Yüksel, “Çingene dansı ve şarkısındaki kıyafetler aslına uygun hazırlandı. Küçük öğrencilerimiz özel kıyafetler giydi, Balkan Çingenelerinden esinlenerek düğün şarkısı söyledi, gösteri yaptı” dedi. Ökkeş Özekşi ise minik öğrencileri, sınıf annesi ve sınıf öğretmenini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

EN ÇOK KiTAP OKUYAN öDüLLENDiRiLECEK

Ö ğrencilerin sanatsal ve kültürel yönlerini geliştirici etkinliklere hız kesmeden devam edeceklerini belirten Yıldırım, “Sınıf içi etkinliklere büyük önem veriyoruz. Çeşitli yarışmalar düzenliyoruz. Örneğin kitap okuma yarışmamız var. En çok kitap alan ve okuyan öğrencimizi yıl sonunda ödüllendireceğiz” dedi. Haber Merkezi