Oğuzeli Havaray ile birleşecek
Gaziantep Saadet Partisi seçim kordinasyon merkezinde yapılan seminerde son eksik aday olan Oğuzeli adayı Halil İbrahim Bahçecioğlu tanıtıldı. Gaziantep Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bozgeyik projelerine Oğuzeli aday tanıtım seminerinde bir yenisini daha ekledi. Mehmet Bozgeyik Havaray ile Gaziantep’ten Oğuzeli’ne rahat ve kolay bir şekilde ulaşımın rahatlayacağını belirtti. Aynı zamanda Gaziantep’ten havaalanına giden yolun daha da genişletilerek ulaşımın kolaylaşacağını söyledi.
BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ
Bozgeyik, bu projeye “hayal, yapamaz, imkansız, rüya görüyorlar” gibi projeleri yapamayacaklarını düşünenlere de cevap verdi. Bozgeyik, "Zamanında merveşehir, sefaşehir, uzay çatılı pazarlar, oyuncakistan parkı gibi projelere de, yapamaz hayal görüyor v.b. söylemlerde bulunanlara da en güzel cevabım Merveşehir, Sefaşehir ve diğer projelerimizi gerçekleştirerek oldu. O zaman da hayal diyorlar şimdi de çok değişen bir şey olmadı, o zaman nasıl yaptıysak yine yapacağız isteyen istediğini söylesin bizim için önemli olan yapacağımız işler, projeler ve halkımıza hizmettir biz bu işin sevdalısıyız, belediyecilik sevdalı olmak ve tecrübe işidir bunlarda Allahın izni ile bizde var bu yüzden belediyecilik bizim işimiz" dedi.
OĞUZELİ ADAYI AÇIKLANDI
Saadet Partisi Oğuzeli belediye başkan adayı Halil İbrahim Bahçecioğlu oldu. Bahçecioğlu Oğuzeli’nin bir köy konumunda olduğunu belirterek “31 Mart sabahı Oğuzeli’ne milil görüşün bayrağını dikeceğiz. Halka ve hakka hizmet için aday oldu. Milli görüş bir marka haline gelmiştir. Allah’ın izniyle bayrağımızı Oğuzeli’ne dikip halka ve hakka hizmet vereceğiz” dedi
TANITIM BU PAZAR
Saadet Partisi aday tanıtım töreni pazar günü Kalender Plaza’da yapılacak. Törene Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Genel İdare Kurulu Üyesi Fatih Erbakan, il ve ilçe temsilcileri ve partililer katılacak.
KARALAR: GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞZ
Gaziantep Saadet İl Başkanı Mehmet Karalar basına hitap etti, konuşmasında: "Bugüne kadar Oğuzeli’ni yönetenler Oğuzeli’ne hak ettiği değeri vermemiştir. Burada gereken çalışmalar ve yapılması gerekenler yapılmamıştır. İnşallah 31mart sabahı birçok ilçe de olduğu gibi Oğuzeli’nde de kazanacağız ve burada çok güzel çalışmalara imza atacağız ve Oğuzeli’yi hak ettiği önemine kavuşturacağız. Özellikle; Nurdağı, Araban, Yavuzeli, Nizip ve Karkamış gibi birçok ilçe de 200’den fazla araç konvoyuyla, buraları dolaştık ve buralarda çok coşkulu aday tanıtımı ve ilçe seçim bürosu açılışları yaptık. Türkiye’nin birçok yerinde ve özellikle Gaziantep de Allahın izniyle bu seçimlerde galip geleceğiz. Saadet partisinin adı tekrar üst sıralara taşınacak" şeklinde konuştu. Haber: Bora Toktaş