STAD: ATATÜRK STADYUMU
TARİH: 31 MART 2018 CUMARTESİ (BUGÜN)
SAAT: 15.00
HAKEMLER: CANER AK – CEMAL ALPAY – GÖKHAN BARCIN
YAYIN: BEIN MAX 2

Spor Toto 1. Lig temsilcimiz Gaziantepspor, TFF birinci liginin 29’uncu haftasında bugün deplasmanda Boluspor’un konuğu oluyor.

Bu sezon Spor Toto 1’inci ligde düşen ilk takım olan kırmızı – siyahlı temsilcimizde futbolcular bugün formaları ve kendileri için mücadele edecekler.

Adana A Klasman hakemlerinden Caner Ak’ın yöneteceği mücadele saat 13.00’da başlayacak. Karşılaşma Beın Max 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

TESLİM OLMAYACAKLARSüper ligde ki 27 yıllık serüveninin ardından Spor Toto birinci ligde sadece bir sezon kalan ve küme düşmesi kesinleşen Gaziantepspor’un genç futbolcuları her şeye rağmen mücadeleden kopmayacak.
Kırmızı – siyahlı futbolcular alt yapısında yetiştiği Gaziantepspor’un armasına saygı duyarak sahaya çıkıp, ellerinden gelenin en iyisini yaparak puan veya puanlar almanın savaşını vermek istiyor. Teknik direktör Faik Demir, bütün olumsuzluklara rağmen kalan haftalarda oyuncuları maçlara hazırlamaya devam ederken, Gaziantepspor’u bugün oynanacak maçta teslim olma yerine mücadele gücü yüksek bir oyun anlayışla oynatacak.

BOLU CEPHESİBoluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, ligde ilk 2 iddialarının devam ettiğini ve bu bugün oynayacakları Gaziantepspor maçının kalan 6 maç içinde en önemlisi olduğunu söyledi.Bunu kazandığımız zaman diğer maçların önemi olacak. İlk 2 iddiamız devam ediyor. Bunu sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Rakiplerimiz son haftalarda hep birbiriyle oynayacak. Eğer bu ay kayıpsız geçersek neden olmasın diyoruz. Olmazsa da ilk 6’daki yerimizi korumak için elimizden gelen mücadele sergileyeceğiz” şeklinde konuştu.
MUHARREM TÜRKOĞLU