Gaziantepspor ile anlaştıktan sonra elde edilen başarılı sonuçlara karşın davranışlarıyla bıkkınlık yaratan Sergen Yalçın’ın istifasına kulüpten resmi açıklama geldi. Yarım sezonluk dönemde üçüncü kez istifası eden Sergen Yalçın’ın bu resti Kırmızı-siyahlı yönetiminden karşılık gördü. Yapılan açıklamada en dikkat çeken ayrıntı ise, Sergen’in Gaziantep’ten sıkıldığınının ifade edilmesi oldu. Yönetim basın duyurusunda, Sergen Yalçın'ın Gaziantep'ten sıkıldığını ve bu yüzden ayrıldığını söylemesi dikkat çekti.

İŞTE O AÇIKLAMA

Sportif Direktörümüz Sergen Yalçın ile Yöneticilerimizin yaptığı görüşmeler sonucunda, Gaziantep şehrinde sıkıldığını ve ayrılmak istediğini ifade eden Sergen Yalçın’ın, Kulübümüz ile sezon sonuna kadar olan sözleşmesi karşılıklı anlaşmaya varılarak fesh edilmiştir.

Ayrıca bugün bazı medya organlarında maddi sorunlar nedeni ile istifa ettiği yönünde gerçeği yansıtmayan haberler yayınlanmış olan Sergen Yalçın’ın, sezon sonuna kadar sözleşmesinden kaynaklanan tüm alacaklarının ödendiğinin kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.

Kulübümüz ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesh eden Sergen Yalçın ve Yardımcılarına Gaziantepspor’a yapmış oldukları hizmetleri için teşekkür ederiz.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Gaziantepspor Kulübü