Gaziantepspor Sportif Direktörü Sergen Yalçın takım olarak iyi seviyeye geldiklerini ve birlik beraberliği yakaladıklarını söyledi.

Takım olarak iyi seviyeye geldiklerini belirten Sergen, "artık yavaş yavaş beklediğimiz duruma gelmeye başladık bu da bizim için mutlu edici. Gerçekten tam kadro olduğumuz zaman çok ciddi sıkıntılar yaşamıyoruz ancak özellikle ligin ikinci yarısında bir türlü tam takım olarak müsabakalara çıkma fırsatı bulamadık oynadığımız maçlarda çok ciddi 3 – 4 tane sakat oyuncularımız var ki bunlar bir aylık sürede oynayamayacaklar bunlar bizim için büyük sıkıntı. Bunların yanında cezalılar ve kırmızı kart alan oyuncularımızda eklenince gerçekten kadro yapısında çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz" dedi.

EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Geniş bir kadroya sahip olmladıklarını söyleyen Yalçın, "Ancak elimizde ki imkânlar bu mevcut oyuncularla ekip olarak yapabileceklerimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Geldiğimizde durum çok iç açıcı değildi ve önümüzde çok zor şartlar vardı. Takımla birlik ve beraberlik yakaladık bunun içinden gelmeye çalıştık bundan sonra da elimizden geldiğinin en iyisini çıktımızı mücadelelerde yapacağız. Sorunlarımız olduğu doğru, çok geniş bir kadroya sahip değiliz ancak mevcut kadroyla sezon sonuna kadar en iyisini yapmaya çalışacağız."

ÇOK ÜST DÜZEY TAKIM YOK

Hiçbir futbolcuyu sıkmadıklarını belirten Sergen, "İyi antrenman yaptırıyoruz. Onlarla sürekli konuşuyoruz. Maçlara konsantre etmelye çalışıyoruz. Her takımı anmatıyoruz. Galatasara, Beşiktaş, Fenerbahçe dışında maalesef çok üst düzey bir takım yok. Geride kalan takımların fazla ekstrası olmadığını söyleyebilirim" diye konuştu.