Gaziantepspor’da Sergen Yalçın gelişmesinden sonra Galatasaray’dan Yiğit Gökoğlan ile anlaşma yapıldı. Bu arada sakatlanan Bruma ile Galatasaray’ın yabancı kontenjanının önünü açmak maksadıyla anlaşmalı bir transfer gerçekleştirildi. Buna gerekçe olarak da TFF’nin Galatasaray’a Bruma’nın sözleşmesini dondurmayışı gösterildi.

DEVREYE GAZİANTEPSPOR GİRDİ

Galatasaray, çapraz bağlarını kopartan ve sezonu kapatan Portekizli oyuncunun sözleşmesini dondurup, Hajrovic ile Alex Telles'ten birine bonservis çıkarmayı planlıyordu.

Ancak TFF Basın Sözcüsü Mete Düren, TFF'nin talimatlarının futbolcuların sözleşmesini dondurmaya izin vermediğini söyledi.Beşiktaş'ta yönetici iken Delgado'nun sözleşmesini feshettiklerini ve TFF'ye gönderdiklerini hatırlatan Düren, kulüp ismi vermeden yaptığı açıklamada "Bir kulübümüz futbolcusunun sözleşmesini dondurmak için başvurursa TFF olumsuz cevap verecek" diye konuştu. Bruma'nın sözleşmesi nedeniyle TFF ile G.Saray arasında yeni bir kriz çıkmasından endişe ediliyordu. Ancak devreye Gaziantepspor girdi!

SEZON SONUNA KADAR KİRALANDI

Kesin olmamakla birlikte edinilen bilgiye göre, Yiğit Gökoğlan ile kiralık anlaşan kırmızı siyahlıların, sakat olan Bruma ile anlaşmalı transfer yapacağı da iddia edildi.Bruma’nın sakatlığı nedeniyle kadrosundaki yabancı hakkını kullanmak isteyen Galatasaray’ın bu futbolcuyu kiralayarak kontenjanını boşaltmak istediği ve bunun için de Gaziantepspor ile prensip anlaşmasına vardığı ileri sürüldü.