Gaziantepspor'da Dany ve Karce olmasaymış acaba şu anda puan sıralamasında kaçıncı sırada olurmuşuz..

Elbette mevcut puan sıralamasındaki yerimiz de kötü ama, bence bu ikili olmasaymış, şimdi Ankaragücü ile birlikte kardeş kardeş puanlarımız olurmuş..

Kayserispor'un ilk yarıda kaçırdığı golleri sayamadım..Kayseri elini kolunu sallaya sallaya geliyor. Pozisyonlar da buluyor, ama son vuruşlarda ya Dany, ya Karce sayesinde tehlikeyi uzaklaştırıyor etkisiz kılıyoruz.. Devre sonuna doğru ise ev sahibi takım halı sahada bile bu kadar kolay atamayacağı golünü filelerimize yolluyor..

Abdullah Hocayı bir türlü anlayamıyorum..Geldiği günden beri takımda ne oynatmak istediğini çözemiyorum..Kadroya bakıyorsunuz Muhammed, Sosa, Cenk ve Sapara ofansif yönlü oyuncular. Orta sahada tüm yük, Bekir Ozan ile Serdar'a kalmış. Onlarda ayağa iyi pas yapan, çapraz koşularla derinlikler yaratan Kayseriye karşı çaresiz kalıyorlar. Nitekim pozisyonları da bu nedenle veriyoruz..

İkinci yarıda frikikten kazandığımız gol dışında 45 dakika boyunca rakip kalede pozisyon üretemedik.. Ama Kayseri'ye de ilk yarıdaki kadar net pozisyon vermedi..

Topa sahip olan onlardı.Pas yapan kalemize kadar sokulan ama son vuruşları yapacak pozisyon üretemeyen yine Kayseri idi..

Çekişmeli ve mücadeleci bir maç oldu ikinci yarıda. Ama ilk yarıdaki pozisyon zenginliği kalmamıştı. Demek ki her iki takımın da papucun pahalı olduğunu anlamışlardı ve riske girmek istememişlerdi.

Bu maçta Bir puan iyi mi.. Evet..Bu oyunla ve deplasmandan alınanla iyidir derim.