Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT birinci ligin ikinci yarısının ilk haftasında yarın Tekfen Denizlispor’a konuk oluyor.

Son haftalarda aldığı puanlarla alt sıralardan uzaklaşan play off çemberine yaklaşan mavi – beyazlı temsilcimizin yarın oynayacağı mücadele ikinci, yarıda ki rotasını belirleyecek.

İlk yarıyı 23 puanla 9’uncu sırada tamamlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, üç puanlı sistemde önce farkı kapatmak ve daha sonra ilk altı takım içerisinde yer almak istiyor.

Denizli Atatürk Stadyumunda yarın saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı Ankara üst klasman hakemlerinden Özgüç Türkalp yönetecek.

İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Birbirini çok iyi tanıyan ve deneyimi yüksek bir futbolcu topluluğuna sahip olduğunu söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hasan Özer, “İkinci yarının ilk maçını deplasmanda Tekfen Denizlispor ile oynayacağız. Bu sezon ligden dört takım düşecek olması nedeniyle onlar da puansal açıdan sıkıntılı bir yerdeler. Bizim de üst sıraları zorlamamız gerekiyor ki hedefimize ulaşabilelim. Bu anlamda oldukça zorlu bir mücadele olacak ama bu deplasman da olsa kazanarak ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyoruz. Öncelikli temennimiz bu mücadeleden galibiyetle ayrılmak daha sonra ki haftalarda ise rakiplerimize göre hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

YA KAZANACAĞIZ YA DA KAZANACAĞIZ

Devre arası kampını bu gün sonlandıracak olan mavi – beyazlı futbolcular, yarın oynanacak maçtan oldukça ümitliler.

Son haftalarda elde ettikleri çıkışı devam ettirmek istediklerini belirten futbolcular, yarın ki karşılaşmadan üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyorlar.

İkinci yarıya galibiyet alarak başlamak istediklerini ifade eden oyuncular, “Biz kesinlikle hedefimizden kopmuş değiliz. Yarın zor bir mücadele bizi bekliyor ve bu maçtan üç puanı alarak alnımızın akıyla çıkmak şart. Elde edeceğimiz galibiyetle ümitlerimiz artacağı gibi öz güvenimizi de kazanacağız. Kısacası bu maçı ya kazanacağız ya da kazanacağız” diye konuştular.

ANTALYA’DAN DENİZLİ’YE

Devre arası kampını Antalya Lara’da yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor dün akşam yaptığı son antrenmanla çalışmalarını tamamladı.

Bu sabah karayoluyla Denizli’ye geçecek olan kafile akşam dinlendikten sonra yarın ki maç saatini bekleyecek.

Mavi – beyazlılar maç sonrası şehrimize dönecek.

TRT WEB TV YAYINLAYACAK

Denizlispor ile yarın deplasmanda saat 13.30’da mücadele edecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını TRT WEB TV naklen yayınlayacak.

Bu zorlu mücadeleyi izlemek isteyen futbol severler saat 13.25’den itibaren internet üzerinden yayın yapan TRT WEB TV’yi takip edebilirler.

MUHARREM TÜRKOĞLU