Geçirdiği kalp spazmı sonucu yoğun bakımda tedavi altına alınan Sanayici İşadamı Burhan Cahit Bingöl’e Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçi akını sürüyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını bir yıl önce ilan ederek son bir yıl içerisinde yaptığı çalışmalar ve kullandığı sloganlarıyla bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Burhan Cahit Bingöl, geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp spazmı sonucu kaldırıldığı Sani Konukoğlu Hastanesi’nde yoğun bakıma alınmış ve halen tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ediyor. Burhan Cahit Bingöl’ün rahatsızlandığını duyan sevenleri iki gündür Sani Konukoğlu Hastanesi’ne gelerek bilgi almaya çalışıyor. Ziyaretçi yasağı devam eden Burhan Cahit Bingöl’ün sağlık durumuyla ilgili bilgi veren aile yakınları son durumunun iyi olduğu ve yakında yoğun bakımdan çıkacağını, doktorların gerek duyması halinde By-Pass ameliyatı yapılacağını ifade etti.

CHP'LİLER HASTANEYE GİTTİ

Ziyaretçi yasağı bulunan ve halen tedavisi yoğun bakımda devam eden Burhan Cahit Bingöl’ün hastalandığını duyan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Gökdağ, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici ile Şahinbey ve Şehitkâmil Belediye Başkan adayları ile çok sayıda partili hastaneye gelerek Burhan Cahit Bingöl’ün eşi ile görüştü. Burhan Cahit Bingöl’ün önemli bir siyaset adamı ve başarılı bir iş adamı olduğunu ifade eden CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını dilediklerini belirtti. HABER MERKEZİ