Ayhan Akman’dan başlayan transfer macerası önceki gün Orkan Çınar ile tamamlandı.

İŞTE O FUTBOLCULAR

1. Ayhan Akman (Orta Saha)

21 yaşındayken Gaziantepspor'dan Beşiktaş'a 8.750.000$ bonservis bedeli karşılığında transfer oldu. Daha sonra Ahmet Yıldırım ile takas edilen oyuncu Galatasaray'a transfer oldu ve uzun yıllar bu takımda forma giydi. Şu an 40 yaşında olan Ayhan Akman Galatasaray'da Igor Tudor'un yardımcılığını yapıyor.

2. İbrahim Üzülmez (Sol bek)

4.5 milyon dolar bonservis bedeli karşılığında 26 yaşındayken Beşiktaş'a transfer oldu. Beşiktaş taraftarlarınca "Deli İbo" olarak da anılan futbolcunun şu anki yaşı 43.

3. İbrahim Toraman (Stoper)

2.7 milyon dolar bonservis bedeli karşılığında 23 yaşındayken Beşiktaş'a imza attı. Defans hattının değişmez isimlerinden oldu. Takım içinde yaşadığı gerginliklerle de gündeme gelen futbolcunun şu anki yaşı 36.

4. Gökhan Güleç (Forvet)

Henüz 20 yaşındayken 1 milyon dolar bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'a imza attı. Büyük umutlarla transfer edilen oyuncu bekleneni veremedi. Oyuncunun şu anki yaşı 32.

5. Ekrem Dağ (Sağ bek)

28 yaşındayken 1 milyon dolar bonservis bedeli karşılığında transfer edildi. İnişli çıkışlı bir performans gösteren oyuncu şu anda 37 yaşında.

6. İsmail Köybaşı (Sol bek)

Henüz 20 yaşındayken 7.8 milyon dolar bonservis bedeli karşılığında büyük umutlarla transfer edildi. oyuncu şu anda 28 yaşında ve Fenerbahçe'de forma giyiyor.

7. Rodrigo Tabata (10 Numara)

29 yaşındayken 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edildi. Bekleneni veremeyen oyuncunun şu anki yaşı 36.

8. Serdar Kurtuluş (Sağ bek)

2.2 milyon dolar bonservis bedeli karşılığında 26 yaşındayken transfer edilen oyuncu beklenen performansı veremedi. Şu an 30 yaşında.

9. Cenk Tosun (Forvet)

2014-2015 sezonunda yani 23 yaşındayken bonservissiz Beşiktaş'a transfer olan Cenk attığı gollerle Beşiktaş taraftarının gönlünü fethetti. Şu an 26 yaşında olan oyuncu gösterdiği iyi performansa rağmen Beşiktaş'ın 1. forveti olmayı başaramadı.

10. Orkan Çınar (Sağ kanat)

24 Temmuz 2017 tarihinde 450 bin euro karşılığında transfer edilen oyuncu 21 yaşında. Beşiktaş camiasının genç oyuncudan beklentisi büyük.