Suudi Arabista ekiplerinden Al Shabab ile olan sözleşmesini feshederek serbest kalan 30 yaşında ki futbolcu, Kırmızı – Siyahlı olmaya oldukça yakın.
Benlamri, uzun süredir Suudi Arabistan ekibi Al Shabab'tan ayrılmak için kulüple görüşmeler yürütüyordu ve 2021'de son bulacak sözleşmesini feshetti. 30 yaşındaki savunmacı ile Katar ekiplerinden Al Gharafa'nın da yakından ilgilenirken tecrübeli futbolcunun tercihi Gaziantep F.K oldu.

BAŞKAN BİZZAT İLGİLENİYORBu zamana kadar transfer çalışmalarını komite üzerinden yaptıran Gaziantep F.K kulüp başkanı Mehmet Büyükekşi, son transfer ile kendisi yakından ilgileniyor. Yönetimden yetki alan Büyükekşi, futbolcunun menajeri ile maddeleri görüşerek neredeyse bütün konularda anlaşma sağlandığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Tecrübeli futbolcunun da Türkiye’de kariyerine devam etmek istemesi nedeniyle prensip anlaşmasına varıldığı ve işin sadece resmiyete döküleceği öğrenildi.

TÜRKİYE’YE GELİYORGaziantep F.K kulüp başkanı Mehmet Büyükekşi ile her konuda anlaşma sağlayan Dajmel Benlamri’nin Cumartesi günü Gaziantep’te olması bekleniyor.
Savunmanın merkezinde görev yapan Benlamri, bugüne kadar 14 kez Cezayir A Milli Takımı forması giymişti.