Hikmet Karaman daha önce söylediği gibi Gaziantepspor’dan ayrıldı. Dün tesislere geldi, yönetimle görüştü, sonra çıkıp basın mensuplarıyla konuştu.. İşte Hikmet Karaman’ın dün akşam Celal Doğan tesislerinde saat 17.07 de gazetecilere yaptığı konuşma:

“Ya çocuklar günah ya. Allah çarpsın ya.

*Eşyalarımı şimdi topluyorum.. O gün burada resim vardı kırıldı bundan bir uğursuzluk var dedim.. Trabzon maçına gitmeden önce oturuyorduk. Mustafa filan vardı.

* Bursaspor'dan ne bir başkanla konuştum, ne bir yöneticiyle, sizin gibi arayanlar oldu. Ama herhalde önce başkanla konuşuyor, sonra beni arıyor… Benim durumumu soruyor. Benim burada sıkıntımı biliyorlar, öbür sıkıntımı biliyorlar.

SAPARA WİTTEK TAMAM DEDİLER,

MURAT VE İVAN’I ÖYLE GÖNDERDİM

* İlk devre Serdar dedi ki, takım toplantısında. 2012'nin sonları. Bizim hakkımızı savunmuyorsun bizi korumuyorsun. Bizim tanıdığımız Hikmet hoca bu değil dedi. Takımın önündedir dedi.. Adam yazmış twitt'te Popov'u niye gönderdin ? Sosa'yı İvan'ı kim gönderdi. Mustafa son gün bana dedi ki, Sapara ile Witek'i aldım. Gece 10.30. İvan'la Murat'ı gönderiyorum. Bu ikisini almışsan bunları gönderebilirsin. Mustafa söylüyorum sana ona bir kadro kuracağım ama almamışsan tehlike diyorum… Sabah bir kalktım ne Sapara var, ne Witek var. Ama İvanla Murat'ı göndermiş. İvan'a kızıyordum defansta sol bek değil diye ama idare ediyordu takımı. Ben İvan'ı gönderip, Şenol'u orada tek bırakır mıyım ? Murat Ceylan'la benim şu kadar problemim yok. Müthiş çalışıyordu.

ŞEHİR BU YÖNETİMİ SEVMİYOR

* Hata yapacaksanız insanız. İşin esas tarafını konuşalım. Kulüp, idaresi ve şehir. Şehir bu yönetimi sevmiyor.. 1. problem bu. Bu yönetimi sevmiyor. Bu böyle olduğu sürece buraya kralını getir Morinho'yu getir bu böyle devam eder. Çünkü Mehmet orada 75 trilyona dördüncü olmuş. Hikmet hoca bu sezon başında ne yaptınız ? Bu sezon bin ton oyuncu gitti. İdare ederken de, samimi olalım…

YALANLA DOLANLA NEREYE GİDERSİN

* Bu takım küme düşmez. Ama yalan dolanla bir yere kadar gidersin. Hiç bir şey olmaz. Yüzde yüzün üzerinde oynuyor. Ama şanssızlıkta yaşandı, sakatlıklar yaşandı. Ben bunlara dedim ki, mevcut kadroya 4 yeni oyuncu alın. İbricic gitti.. Başkan bana dedi ki, "Sosa'yı sen oynatmıyorsun" diye gitti. Sosa bana ne dedi biliyor musunuz ? "Hocam ben bunlara güvenmiyorum, paramı alamıyorum. Ben gideceğim" dedi. Gece evine gittiler imza atmadı. Benimle ne alakası var ? Hani evladınızdı, sana güvenmedi imzalamadı gitti. Sonra sorumlusu ben oldum. Transferler para yok diye benim istediklerim olmuyor. 4. adam bulun diyorum.. Hoca bazı şeylerde baskı yaptı mı adı çıkar ben biliyorum. Kimler tarafından olduğunu biliyorum. Bir çok şeyi biliyorum.

YETER DAAA..YETER DAAAA…

* Para yok çocuklar para yok… Bir gerçek var. Para yok.. Yukardan aşağıya iniyorum sağlıkçı, yukarıdan aşağıya gidiyorum personel.. Yukarıdan aşağıya Hocalardan birisi bir şey diyor.. Oyuncular bir şey diyor..YETER DAAA. YETER DAAA… YETER DAAAA… Benimde bir sabrım var. İhtarnameyi çektim dün geldi. Onlara kızdılar bunlar. Yapmanız gerekeni yapın, yapmıyorsanız ben yaparım dedim. Başkan Fazlı'yı aradı.. Fazlı ben bir şey demedim ki ? Teoman hocaya gidiyoruz maaş alamamış… Her gün bir problem olur mu ? İki hafta sonra oyuncular gelecek. Ve ben size diyeceğim.. Bu nasıl olacak ? Bir ay takıma nefes aldırırır.

KULÜBÜ ÇOLUK ÇOCUK YÖNETİYOR

OYUNCU KARŞISINDA YÖNETİCİ GÖRMEDİ

* Her gün problem olur mu? İki hafta sonra oyuncular gelecek. Ben size diyeceğim. Başkanla ben iyi geçiniyorum. Allah var yukarıda. Çok samimi söylüyorum. Ama bu kulüp çoluk çocuğun işi değil. Karaman'ı çoluk çocuk idare edemez. Oyuncu karşısında bir yönetici görmedi. Devre arası kulüp istedi gitmedim. Çok rahat giderdim. Bizi kurtar dediler. Adamlık yaptık kaldık. İdmana çıkıyorum bir haftadır Kemal'i stopere adapte ediyorum. Mersin'den peşinatı aldım gideceğim diyor. Kafam alttüst oluyor. Bunu yaşıyorum. İki gün sonra başka birşey yaşıyorum. Beyin hücrelerim dondu.

Bursa'nın bununla alakası yok. Samimi söylüyorum. Bunlarda bizim işimize son verdi. Benim anlamadığım bişey, bir kaos var. Takımın lehinde olacak bence. Ben Cuma günü kulübe ihbarname çektim. Serdar'ın satışı olacaktı. Yabancılar, personel hepimiz para alacaktık. Kamuoyuna diyeceklerdi. Hikmet hoca Serdar'ı sattırdı. Kendi parasını kurtardı ödettirdi. Çekerim ihtarımı avukatıma bildirttiririm ödemek zorunda kalırsın. Ben bunu yapamam. Adam bi gitti bi geldi kavgalar oldu. Bişeyler oldu. 385 kişi Mersin'e nasıl gitti. Buna rağmen ben başkana iyi niyetle anlattım. Dün Fazlı ile konuştum. Fazlı beni aradı. Fazlı bunları bunları yerine getirsin biz bunları yapacaz diye bir durum yok. Bak fizyoterapist bıraktı gitti, yakında doktor bırakacak. Adam 7 aylık maaş almış. Yani kısacası şu. Ben burada ne yönetimi ne başkasını kötüleme gibi niyetim yok. Hikaye bunlar. Bu hareket takımın lehine olacaktır. Transferde bitti işin kötü tarafı. Oyunculara bir şey yapmak zorunda. Hiçbirşey yapmazsa yarın başkaları başkaldıracak. Kasımpaşa maçı çok önemli maç. Almak zorundalar. Sakatlar var. Ne diyeyim. Başkana mı sallıyacağım.. Eksikleri var kulübün.

HOCA GİTSEDE BU TAKIM KÜME DÜŞSE DİYEN ŞEHİR VAR

"Ulan hoca gitse de takım düşsede yönetim gitsin" diyen şehir var. Bütünleşme yok. Hoca niye gerçekleri söylemiyor diyor. Şehirde baskı var. Kaos ortamı var. Teknik Direktör nasıl rahat çalışsın. Kaos ortamı bitmez burada. Şehirle bütünleşmesi lazım. Gece beni Mustafa Kızıl arıyor 10,30'da. Çin'den futbolcu geldiğini söylüyor. Ama ben futbolcunun kim ne olduğunu bilmiyorum. Ondan dolayı istemedim.