Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında deplasmanda Galatasaray Odeabank'a 82-58 mağlup olan Gaziantep Basketbol, daha sonra FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda, İtalya'nın Capo d'Orlando takımını konuk etti. Bu sezon Avrupa'daki ilk maçında sahadan 82-77 galip ayrılan Gaziantep ekibi, Süper Lig'in 2. haftasında ise Pınar Karşıyaka'ya 74-73 üstünlük kurmayı başardı.
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde 2. maçında Yunanistan'ın PAOK takımını 85-82 yenen kırmızı-siyahlılar, 3 maçlık galibiyet serisi yakaladıktan sonra düşüş yaşadı. Gaziantep Basketbol, PAOK maçının ardından ligde Fenerbahçe Doğuş'a 96-71 mağlup oldu. Daha sonra sırasıyla İspanya'nın Iberostar Tenerife takımına 87-74, Eskişehir Basket'e 119-118 yenilen Gaziantep temsilcisi, son olarak da Litvanya'nın Neptunas takımı karşısında sahadan 41 sayılık farkla 114-73 mağlup ayrıldı.
Gaziantep Basketbol, 5 puanla Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin son sırasına yerleşirken, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde 8 takımın mücadele ettiği B grubunda ise 6 puanla 6. sırada bulunuyor.
Ligde hafta sonu Demir İnşaat Büyükçekmece'ye konuk olacak kırmızı-siyahlı ekip, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ise 8 Kasım Çarşamba günü Letonya'nın Ventspils takımı ağırlayacak.