Beko Basketbol 1.liginde Play Off hesapları yapan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bugün Başkent deplasmanında Hacettepe ile karşı karşıya geliyor.

Ankara Spor Salonunda saat 18.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Erşan Kartal, Ali Şakacu ve Turgut Işık hakem üçlüsü yönetirken, ligtv3 kanalı naklen yayın yapacak.

Play Off mücadelesi veren ve rakibini mağlup ederek avantaj yakalayıp bir adım öne geçmenin peşinde olan mavi – beyazlı dev adamlar evine mutlu dönmek istiyor

JOEY DORSEY’E GÖREV DÜŞECEK

Oynadığı maçlarda farkını ortaya koyan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un Amerikalısı Joey Dorsey’e bu günkü maçta iş düşecek. İlk sekiz arasında kalmak adına Hacettepe karşısında mutlaka kazanılması gereken maçta yerlilerden Mutlu Akpınar başta olmak üzere diğer oyuncuların da katkı sağlaması gerekiyor.

GALİBİYET İSTİYORLAR

Geçen hafta kendi evinde ligde şampiyonluk hesapları yapan Banvit’e mağlup olmasının ardından Play Off umudunu azaltan dev adamlar hedeflerine ulaşmak adına bu günkü maçtan mutlaka galibiyetle ayrılmayı istiyor.

Hatalarını affettireceklerini belirten mavi – beyazlı oyuncular, “Hacettepe küme de kalma adına mutlaka bu maça asılacaktır ama bizim de Play Off hesaplarımız var bu nedenle bu gün mutlak suretle salondan galibiyetten ayrılıp yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” dediler.