Başkan Mehmet Tahmazoğlu, araç kullanan sürücülere de uyarıda bulunup, vatandaşların olumsuz hava şartlarına karşı trafikte dikkatli olmalarını isteyerek, “Karlı havalarda mutlaka kar lastiği takarak yollara çıkılması ve kar lastiği olmayanlarında zincir takması gerekiyor" dedi.

KIŞA HAZIR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahamzoğlu, kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olduklarını belirterek, “Uzun süredir Gaziantep’e kar yağışını bekliyorduk. Hafta sonu da yılın ilk karı yağdı. Şahinbey Belediyesi olarak kar yağışına karşı tüm hazırlıklarımızı yapmıştık. Şahinbey İlçemizdeki ana caddelerimize solüsyon dökerek buzlanmayı ve kar tutmasını engelledik. Kar yağışıyla birlikte 13 bıçaklı, 2 tane tuzlama aracı, 6 tane greyder, 20 tane kamyon, 18 tane loder, 1 tane solüsyon aracı olmak üzere 60 aracımızla kar yağışlarına karşı tedbirlerimizi aldık ve sahada konuşlandık. Beklediğimiz kadar bir kar yağışı olmadı. Ancak ekiplerimiz göreve hazır bir şekilde çalışmalarına devam ediyor” dedi.

VATANDAŞLARA UYARI

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, araç kullanan sürücülere de uyarıda bulunup, vatandaşların olumsuz hava şartlarına karşı trafikte dikkatli olmalarını isteyerek “Karlı havalarda mutlaka kar lastiği takarak yollara çıkılması ve kar lastiği olmayanlarında zincir takması gerekiyor. Şoförlerimizin ayrıca trafik kurallarına uymasını istiyoruz. Can ve mal kaybının olmaması açısından bunlar önemli. Bir vatandaşımızın canı bizler için büyük önem arz ediyor. İnşallah kazasız belasız bir kış geçiririz” diyerek sözlerini tamamladı. HABER MERKEZİ