Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve 8. sınıf öğrencilerini kapsayan Geleneksel 3. Alanya Kış Eğitim Kampı başarıyla tamamlandı. Kampa katılan öğrenciler akademik çalışmalar yanında doğal zenginlikler ve tarihi dokular üzerinde de incelemeler yaptı.
GKV Özel Ortaokulu’nun geleneksel Alanya Eğitim ve Dinlenme Kampı Alanya Ütopia World Otel’de gerçekleştirildi. GKV Özel Ortaokul Müdürü Ali Bozgeyik başkanlığımda 8 branş öğretmeni ve 43 8. sınıf öğrencisinin katıldığı TEOG sınavına hazırlık ve dinlenme kampı süresince gündüz 6 saat tekrar dersleri, akşam 3 saat soru çözme etütleri ve bir çok sosyal etkinlik gerçekleştirildi.
Öğrencilerin geleceğe en iyi hazırlanmalarını sağlamak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen Alanya Eğitim Kampı’nda boş zamanlarını tarihi ve turistik yerleri ziyaret ederek değerlendiren öğrenciler gelecekte Türkiye’nin tanıtımına sağlayacakları yararları anlatan bir çok projeyi de hazırlayarak Türkiye’nin tarihi envanterini çıkarmaya başladı.
Kamp sürecinde Side Antik Kenti, Titreyen Göl gibi Alanya ve çevresindeki arkeolojik alanları da geziler düzenleyen GKV’liler Konya ilinde de incelemeler yaparak burada Mevlana Müzesi’ni de inceledi. Öğretmenleri ve arkadaşlarıyla birlikte uyumlu bir kamp deneyimi yaşayan öğrenciler, belki de ilk kez ailelerinden bu kadar uzak kalarak bir arada çok yararlı bir çalışma dönemi geçirirken önümüzdeki yıllarda da eğitim kampı çalışmalarının devam edeceği açıklandı.
Kampı başarıyla tamamlayan öğrenciler Gaziantep’e döndü.