Elif Belde Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu, Elif İlköğretim Okulu birincisi 8. sınıf öğrencisi Kader Sarıkaya’ya dizüstü bilgisayar, okul ikincisi Hilal Çelik ile okul üçüncüsü Meryem Bağcı'ya da para ödülü verdi. Çobanoğlu, "Elif Beldemizin kalkınması ve ilerlemesi için başarılı eğitim şart. Beldemizde sizler gibi başarılı öğrencilerin yetişmesi benim ve tüm belde sakinleri için gurur verici bir gelişmedir. İlköğretim okulundaki başarılı eğitiminizi tamamladıktan sonra beldemizde lise eğitiminize devam etmeniz için 2009 yılından beri yoğun çabalar sarf ederek AK Parti Gaziantep milletvekillerimizin de önemli desteği ile geçen yıl beldemize Elif Çok Programlı Lisesi'nin de açılmasını sağladık. Belediye başkanı olarak şahsım ve belde sakinleri adına ilköğretim eğitimi sırasında yakaladığınız başarıyı lise eğitiminiz sırasında da göstereceğinize inanıyorum" dedi.

Geçen hafta Elif Çok Programlı Lisesi'nin de başarılı öğrencilerini dizüstü bilgisayar ve para ödülü ile ödüllendirdiğini, lisenin başarılı öğrencileri Suna Uğur, Güllü Taşçı ve Hatice Altınbaş’ın da kız öğrenci olduklarını hatırlatan Çobanoğlu, "Elif’li kız öğrencilerimizin başarısı her geçen yıl artarak devam ediyor. Her iki okulumuzda da başarılı öğrencilerimizin kız öğrenci olması beldemizdeki kızlarımızın eğitime ne kadar önem verdiğini de gösteriyor" diye konuştu.

Başkan Çobanoğlu, Elif İlköğretim Okulu Müdürü Vakkas Kurt, Müdür Yardımcısı Hamza Sapmaz ile öğretmenleri de başarılı eğitim uygulamalarından dolayı tebrik etti.