Şehitkâmil Belediyesi tarafından Merveşehir’de hanımlara yönelik yapılan Başak Konakları Bayan Spor Merkezi’nin resmi açılışı yapıldı. Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Başak Konukları Bayan Spor Merkezi ile birlikte 16 adet daha Bayan Spor Merkezi’nin olduğunu belirterek, her yıl 7 binin üzerinde kadının Bayan Spor Merkezlerinden faydalandığını söyledi.

HANIMLAR HAFTADA 20 SEANS DERS İŞLEYECEK

Merveşehir Mahallesi’nde bulunan Başak Konakları Bayan spor Merkezi’nin açılış törenine AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Hasan Çoşkun, Belediye Başkan Yardımcıları Meclis üyeleri, bayan sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkâmil Belediyesi olarak, halkımızın her türlü ihtiyacına cevap verebilmek adına yapmış olduğumuz Sosyal Tesislerden, bugün de Bayan Spor Merkezi’nin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu bölgedeki nüfus yoğunluğunu hesap ederek ve bu bölgedeki yeşil alan sıkıntısını bilerek, hem sizlerin hem de Karacaoğlan Mahalle sakinlerinin faydalanabilmesi adına, Eşref Bitlis Parkına binlerce enkaz doldurarak, daha ideal bir park haline getirerek hepinizin hizmetine sunduk. Diğer taraftan yine Merveşehir mahallemize, olimpik havuz yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bizim buradaki amacımız özellikle gelişme çağındaki çocuklarımızın fiziksel gelişimini tamamlayabilmesidir. Ayrıca bu yüzme havuzlarımız da gündüz hanım kardeşlerimiz gecede erkek kardeşlerimiz faydalanıyor. Yine 580 metrekare alan üzerine kurulan Başak Konakları Bayan Spor Merkezimiz de hanım kardeşlerimize Fitness, Pilates Step – Aerobik Yer Jimnastiği Kursları verilmektedir. Burada hanım kardeşlerimiz haftada 20 Seans ders işleyebilecek. Her dönem 400’ün üzerinde üyemiz bu tesisimizden faydalanabilecektir. Ayrıca merkezimizde masa tenisi oyun alanı ve dinlenme alanları da oluşturulmuştur. Başak Konakları Bayan Spor Merkezimizle birlikte Şehitkâmil Belediyesine ait 16 Bayan Spor Merkezimiz daha mevcuttur. Her yıl 7 binin üzerinde hanım kardeşlerimiz Bayan Spor Merkezlerinden faydalanmaktadır. Ben öncelikle hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum Bayan Spor Merkezimizin de hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

VATANDAŞA HİZMETİN EN İYİSİ SUNULUYOR

Şehitkâmil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun hayata geçirdiği her mahalleye sosyal tesis projesinin çok faydalı bir iş olduğunu söyleyen Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu; "Bu sosyal tesislerimizin en güzel yanı tüm vatandaşlarımız farklı konularda eğitim alıyor ve buradan öğrendikleriyle aile bütçesine katkı sağlıyorlar. Her ne kadar Rıdvan kardeşim fazla reklam yapmasını sevmese de 5 yılda 88 sosyal tesis yapılması büyük bir başarı. Eskiden vatandaşlarımız bilirler tek bir havuz vardı Gaziantep'te. Rıdvan Başkan hem İbrahimli hem de Merveşehir bölgesinde son derece modern iki havuz yaptı. Yine hanım kardeşlerimiz için şuan açılışını yapacağımız çok güzel ve modern bir Bayan Spor Merkezi yaptı. Ben Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini yapan Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu canı gönülden tebrik ediyorum ve inşallah önümüzdeki dönemde de hizmetlerinin devamını diliyorum” diye konuştu.