Şehrin mülki amirlerinden her kesimine kadar kendilerini desteklemelerini isteyen Baloğlu, “kulübü yeniden yapılandıracaklarını kaydetti.

SEVİNEMEDİK

Üstlendikleri misyonun Gaziantepspor’u üst sıralara taşımak olduğunu belirten Baloğlu, “Hep beraber bunu kaldırmamız gerekir. Ötelemek bizim ne kadar işimize gelir. Hep barışık olmalıyız şu an da çok büyük bir problemimiz var enkaz aldığımızı biliyorsunuz. Burada profesyonel bir ekip kurarak bu enkazı nasıl kaldırabiliriz. Biz seçildik diye sevinmedik. Biz de şu anda uluslararası, federasyon, vergi problemlerimiz var ve üzüntülüyüz. O yüzden bu takım için herkese duyuralım 7’den 70’e kampanya yaparak bu takımı yukarı taşıyalım. Bizi desteklemenizi istiyoruz. Şehri yöneten mülki amirlerinde bizi destekleyeceğini düşünüyoruz. Biz bir markayız, herkes bu takımı desteklemeli. Dünya’da bütün markalar nasıl oluşuyor. Mesela Barcelona burada üretilen her şey marka gibi gözüküyor. Bizde bu yolda giderek Gaziantep’e çok iyi üreten bir marka haline getirebiliriz. Hem futbolda hem de diğer anlamda bunu gerçekleştirebiliriz.

KORKUNÇ PROBLEM VAR

Şu an da takımın bir lira gelirinin olmadığını ifade eden Baloğlu, “Her yerden temlik var. Şu an bizim resmi hesap numaramız bile yok. Bu takım bitmiş. Herkes bunu böyle bilmesi gerekiyor, Her şeyi yeniden yapılandıracağız. Böyle bir markayı yok etmek belirli akıllarda bunu var edecek. Tek başımıza mucize değiliz, korkunç bir problem var içerisine girdiğiniz zaman algılayamayacağınız kadar büyük problemler var. Hepimizde biliyoruz. Biz burada ne yapabiliriz, bütün hepimiz hareket edersek bir şekilde bu kanalı açacağız diye düşünüyoruz. Büyük çınar yok olmayacak” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU

///////////////////

Gaziantepspor listesinde 25 futbolcu var

Kulüplerin Resmi A Takım Oyuncu Listeleri açıklandı. Bu sezon 1. Ligde mücadele edecek olan Gaziantepspor’un A Takım listesinde 25 futbolcu yer aldı.

2017-2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu ve TFF 1. Lig'de mücadele eden kulüplerin Birinci Transfer Tescil Dönemi sonrası; forma numarası ile A Milli Takım'da oynama uygunluğu bilgilerini de içeren, Resmi A Takım Oyuncu Listeleri futbolseverleri bilgilendirmek amacıyla TFF.ORG'da yayınlandı. Gaziantepspor A Takım Listesinde futbolcuların forma numaraları ve isimleri şu şekilde oluştu:

3 Çenol Can, 5 Abdullah Elyasa Süme, 9 Serhan Yılmaz, 13 Adnan Karabulut, 14 Yunus Şencay, 15 İbrahim Halil Fıstıkçı, 17 Mehmet Sait Üzümcü, 19 Zeki Sinanoğlu, 20 İbrahim Halil Keser, 22 Selçuk Özcan, 23 Hasan Genç, 25 Mustafa Emirhan Özyaşar, 27 İlker Günaslan, 32 Selçuk Özcan, 33 Mert Kürkçü, 41 Musa Emre Yakar, 50 Muhammed İldiz, 65 Oktay Aydın, 69 Müslüm Talşik, 70 Erdal Ahmet Özdemir, 77 Ramazan Okatan, 80 Gökhan Çamur, 88 Mehmet Kasım Doğala, 97 Yusuf Erdem, 99 Harun Enes Nural.