Bazı sorumsuz haber sitelerinin bunu habere çevirmesiyle birlikte kısa sürede duyulan bu iddia, kulübün resmi sitesinde yalanlansa da, bir kere duyurulmuş olundu.

İddiaya göre, Gaziantepspor'un bu deplasman masrafını ev sahibi Balıkesirspor karşılamıştı. Son derece çirkin ve aşağılık bu iddiaya tepki gösteren Gaziantepspor'un kafile başkanı Hayri Öztürk "bunların amacı nedir bilmiyorum. Ama böyle yaparak Gaziantepspor'a zarar veriyorlar. Kulüp zaten zor durumda, bizler sıkıntıyı kısmen d olsa gidermek için görev aldık. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ama bazı çevreler yalan ve iftira haberlerle bizleri yıpratmaya çalışıyor"dedi.

BALIKESİR BAŞKANI ÇOK ÜZÜLDÜ

Elinde otelin faturasını gösteren ve yaptıkları tüm giderleri teker teker anlatan Hayri Öztürk, "kulübün resmi sitesinden yalanladık anında bu olayı ama bir kere haber çıkmış oldu. Bunu duyan Balıkesirspor başkanı son derece üzüldü. Birlikte maçı izlerken, adamcağız bin kere olanlardan dolayı özür diledi ve 'bizim haberimiz yok, böyle şey olabilir mi, Bize de yakışmaz böyle şey ‘dedi. Ama Gaziantepspor'u yıpratmak isteyenler ahlaksızca bu iftirayı attılar maalesef “şeklinde konuştu.

BİZ KUKLA DEĞİLİZ

Hayri Öztürk, yaptığı konuşmada yaşanan gelişmeler hakkında da şunları söyledi:

Gaziantepspor’da olağanüstü bir seçimle gelen başkan Huzeyfe Durmaz ve yönetim kurulu var. Ayrıca yönetim geldiği günden bu yana çeşitli sorunları çözmekle meşgul, yani boş beleş konuşmuyor eğer Gaziantepspor’u sevenler öğrenmek istiyorsa ararlarsa bilgi veririz. Ayrıca geçmişte ki yolsuzluk veya şaibeli çalışma varsa bunları inceleyecek merciler var. Biz başkan ve yönetim kurulu olarak geçmişte başkanlık yapan kimsenin devamı değil yeni anlayışla göreve gelen yönetimiz. Hedefimiz Gaziantepspor’u bu bataktan çıkarıp eski güzel günlere döndürmektir. Bizleri kukla yönetim veya devamı gibi gören zihniyeti kınıyoruz. Gaziantep’imizin mülki idari emirleri ve Gaziantep halkının desteğini bekliyoruz.

A.SERDAR ÖZEKŞİ