Gaziantepspor’daki kötü gidişatın şehirde sporseverler arasında yarattı endişe bir yana, teknik adamların hiç ses vermeyişini eleştiri konusu olurken, sportif direktör Sergen Yalçın uzun zaman sonra ses verdi ve “endişe edecek bir şey yok” dedi.

Karabük hazırlıklarına başlayan Gaziantepspor'da sportif direktör Sergen Yalçın, futbolcularla kısa bir toplantı yaptığı ve, "altta ki takımların da kaybetmesi nedeniyle bunu dert etmeyin" dediği öğrenildi.

Futbolculardan Akhisar Belediyespor ile oynadıkları maçın beraberlikle sonuçlanmasını sorun yapmamalarını isteyen Yalçın, “Biz kazanmış olsaydık iyi olurdu ama altta ki takımların da kaybetmesi nedeniyle bunu dert etmeyin. Bizim biraz daha rahat edebilmemiz için bu haftadan itibaren oynayacağımız iki maçı da kazanmak zorundayız. Siz her maçı kazanabilecek kapasitedesiniz onun için özellikle maçlarda kendinizi ne kadar çok sahaya verirseniz o kadar başarılı olursunuz. Ben sizlerle çok maç kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

ANTRENMANLARDA SIKINTI OLMAYACAK

Hiçbir futbolcuyu antrenmanda sıkmadığını dile getiren Yalçın, “Bu hafta ki antrenmanlarımız da rahat ve keyifli geçecek. Bu nedenle Karabük maçına kadar zor bir durumumuz olmayacak ama kazanmak için kendimizi zorlamak durumundayız” şeklinde konuştu.

BAZILARININ PERFORMANSI ÇOK DÜŞÜK

Takımda bazı futbolcuların performansının beklentilerinden oldukça fazla düşük olduğunu belirten Yalçın, bazı oyuncularda ise bir sorun olmadığını söyledi.