Gaziantepspor Basın Sözücüsü Kübra Kabaali, Karabükspor maçı öncesi yaptığı açıklamada Kabaali son haftalardaki kötü gidişin nedenini sakatlara bağladı ve “ama bunu bahane etmiyoruz. Karabük’te kazanmamız lazım”dedi.

Kübra Kabaali, son haftalarda kaybettikleri puanları telafi etmek için cumartesi günü oynayacakları Kardemir Karabükspor maçını kazanmayı hedeflediklerini söyledi. Kabaali, ligin altının hareketlenmesiyle birlikte takımın motivasyonunun yükseldiğini belirterek, "Can sıkan sakatlıklara rağmen deplasmandan 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.

MOTİVASYON YÜKSELDİ

Gaziantepspor Basın Sözcüsü Kübra Kabaali, son haftalarda aldıkları sonuçların taraftarı olduğu kadar kendilerini de üzdüğünü söyledi. Gaziantepspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu ancak peş peşe gelen ciddi sakatlıkların başarısız sonuçlara yol açtığını ifade eden Kabaali, "Son haftalarda taraftarımızı üzdük ve kötü sonuçlar aldık. Yaşadığımız ciddi sakatlıklar bunda en büyük etken. Şimdi önümüzdeki Kardemir Karabükspor maçını kazanmak istiyoruz ve hedefimiz galibiyet. Futbolcularımız ve teknik ekibimiz de buna inandı ve galibiyete kenetlendi. Ligin alt tarafındaki hareketlilik, ve geçen hafta aldıkları galibiyetler takımımızın motivasyonunu yükseltti. Ligde rahat konumda olan Karabük deplasmanında futbolcularımızın en iyi şekilde mücadele ederek 3 puanla döneceklerine inanıyoruz" diye konuştu