CHP Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Yaşar Ağyüz, babasını gözyaşlarıyla toprağa verdi. Kardeşleriyle birlikte babasına son görevini yerine getiren Ağyüz, gözyaşlarına hakim olamadı.

Bir süreden beri Konukoğlu Hastanesi'nin yoğun bakımında bulunan Zikri Ağyüz, 91 yaşında kalp ve böbrek yetmezliğinden hayatını kaybetti. Aynı zamanda CHP eski il başkanı Metin Çelikel?in de kayınpederi olan Zikri Ağyüz, 6 çocuk babasıydı. Zikri Ağyüz'ün cenazesi Bahattin Nakıboğlu Camii'ne getirildi. İkindi namazının ardından aile mezarlığına defnedilen Ağyüz'ü son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı.

VEKİLLER DE KATILDI

Cenazeye AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı ve Halil Mazıcıoğlu ile CHP Milletvekili Akif Ekici katıldı. Cenazeye Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, il emniyet müdürü Süleyman Oğuz, Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, AK Parti il başkanı Ahmet Uzer, Şehitkamil Belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu, CHP eski milletvekili Ahmet Yılmazkaya, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, CHP il başkanı Hasan Öztürkmen, CHP Şahinbey ilçe başkanı Hüseyin Cahit Kargıner, CHP Şehitkamil ilçe başkanı Mehmet Atar, Şahinbey eski belediye başkanı Ömer Can, çok sayıda CHP? liler ve yakınları katıldı.