Adı Gaziantepspor.. Ama nihayetinde bu şehri temsil ediyor.. Sanayide, kültürde turizmde Dünyaya ses veren etki yaratan bu ilin profesyonel takımı maalesef adına hiç yakışmayacak olayların göbeğine atıldı.. Yaşanan birçok olumsuzluklara bu kez Sergen Yalçın olayı eklendi.. Gaziantepspor’u yönetenlerin konuşmaları, Sergen’in açıklamaları sadece ve sadece Gaziantep’e zarar veriyor.. Bu sorunun bir an önce bitmesi ve Gaziantepspor’u daha fazla yıpratmamaları isteniyor..

SERGEN’İN GELMEYECEĞİM AÇIKLAMASI

Her defasında farklı açıklamalar yapan Yalçın dün de gelmeyeceğini söylemesi kafaları iyice karıştırdı. Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'ın geliyor açıklamasını yaptığı Sergen Yalçın Vatan Gazetesi'ne konuştu ve Gaziantepspor ile bağların koptuğunu belirterek, "Gelmiyorum" dedi.

KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR

Gaziantepspor'da görevinin sona erdiğini belirten Yalçın, Şampiy10'a şu açıklamaları yaptı: "Gaziantepspor'da teknik direktörlük görevim şu an itibariyle sona ermiştir. Bana sebebini sormayın. Bir takım olaylar yaşandı ama kol kırılır yen içinde kalır. Hiç kimseyi rencide etmek istemiyorum. Ancak maddi ve manevi aşamadığımız bazı sıkıntılar olduğu doğrudur. Gaziantep'teki futbolcularıma ve ilk günden beri bana destek veren taraftarlara teşekkürü bir borç biliyorum. Gaziantepspor iyi bir takım, ligde daha iyi yerlere gelmeyi hakediyor." "Kayserispor'la görüştüğüm iddiaları da gerçek dışı. Şu andaki tek hedefim pro lisans kursuna gidip A teknik direktör diplomamı almak."

BUGÜN BELLİ OLACAK?

Öte yandan sürekli fikir değiştiren Sergen Yalçın'ın son durumunun ise bugün belli olacağı öğrenildi. Kulübe yakın çevrelerden alınan bilgiye göre yönetimden bir ismin İstanbul'a Sergen Yalçın ile görüşmeye gittiği öğrenildi. Dün gece Sergen Yalçın ile yeniden masaya oturan yöneticinin son görüşmeden sonra durumunun netleşeceği belirtildi.