Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Aydınlar Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunları yerinde tespit etti. İlçe genelinde bulunan mahalleleri, sokakları, cadde ve köyleri ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, son olarak Aydınlar Mahallesi’ni gezerek eksikleri yerinde belirledi.

Vatandaşlara daha huzurlu ve kaliteli bir yaşam alanı sunmak adına çalışmalarını sürdüren Başkan Fadıloğlu, sık sık mahalle ve köy ziyaretlerinde bulunuyor. Aydınlar Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ilk olarak sokaklarda herhangi bir eksiklik olup olmadığını kontrol etti. Daha sonra mahalledeki camiyi inceleyen Başkan Fadıloğlu, camideki eksikleri gidereceğini söyledi. Camiyi kontrol ettikten sonra mahallede yaşayan vatandaşlarla sohbet eden Fadıloğlu, sorunları dinledi. Mahalle halkı ziyaretler sırasında Başkan Fadıloğlu’nu biran olsun yalnız bırakmadı. AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun’da ziyaretlere eşlik etti. Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Başkan Fadıloğlu’nun sorunların çözümü için talimat verdiğini belirttiler.

ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun mahallelerini ziyaret ederek sorunlarını dinlediğini ifade eden vatandaşlar, “Belediye başkanımız Aydınlar Mahallemizi ziyaret ederek eksiklerimizi tespit etti. Mahallemizde bulunan camimizi de kontrol eden belediye başkanımız buradaki eksiklerinde tamamlanması için talimat verdi. Başkanımız sıkıntılarımızı dinleyerek bizlere çok yardımcı oldu. Başkanımızdan çok memnunuz. Allah kendisinden razı olsun. Bizlerde mahalle sakinleri olarak belediye başkanımıza yaşanan sorunları anlattık. İnşallah belediye başkanımızın çalışmalarıyla sıkıntılarımızdan kurtuluruz” dediler.