Bu sezon öncesi yaptığı takviyelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gaziantep Basketbol, Avrupa şampiyonlar ligi ve Tahincioğlu Basketbol Süper liginde heyecan verecek bir ekip oluşturdu.

Transferleriyle gündem yaratan Kırmızı – Siyahlı temsilcimiz, sezonun ilk karşılaşmasını İstanbul deplasmanında Odeabank Galatasaray’ın konuğu olacak.

TURNUVALARA KATILDILAR

Gaziantep Basketbol sezon öncesi hazırlıklarını birinci etabına Çanakkale’de başladı ve ardından Slovenya’da katıldığı SportanzoCup2017 turnuvasında şampiyon oldu.

Üçüncü etap çalışmalarını Yunanistan’ın Selanik kentinde sürdüren potanın ağaları, daha sonra yurda dönerek Cevat Soydaş ve Tübad turnuvalarında sezon öncesi önemli turnuvalarda boy gösterdi.

AVRUPA HEYECANI YAŞAYACAKLAR

Gaziantep Basketbol takımı her sezonun ardından çıtasını yükseltme geleneğini bu sene de devam ettiriyor.

Kırmızı – siyahlı temsilcimiz elde ettiği başarılarla süper ligin en istikrarlı ekiplerini arasında yerini alırken, ilk defa bu sezon ise adını Avrupa Şampiyonlar ligine yazdırdı.

Avrupa’nın en iyi takımlarıyla mücadele edecek olan kırmızı – siyahlı ekibimizin taraftarları ise şimdiden sabırsızlıkla maçların başlamasını bekliyor.

MUHARREM TÜRKOĞLU