Şanlıurfa'da meydana gelen trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. Otomobilin etrafa savrulan parçaları ise kazaya müdahale eden jandarma ekipleri tarafından temizlendi.

Gaziantep’ten Şanlıurfa istikametine giden Yaşar K. (26) idaresindeki 37 HA 166 plakalı otomobil, sabah saat 09.30 sıralarında yoldan çıkarak, yol kenarındaki boş alana savruldu. LPG’li otomobilin ön kısmında başlayan yangın ise paniğe neden oldu. Şanlıurfa-Gaziantep karayolu 5. kilometrede meydana gelen kazadaki yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

PARÇALAR ÇEKİCİYE YÜKLENDİ

Kazada sürücü ile Hasan Hüseyin Küllo (30), Ahmet Masri (21) ve Yusuf El Ruhi (30) yaralandı. Yaralılar, Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kaza sonrası yaralıların eşyaları ve otomobilin parçaları etrafa dağılırken, araç ise çekici yardımıyla çıkartıldı. Aracın çekiciyle kaldırılması esnasında Şanlıurfa-Gaziantep karayolunun tek şeridi bir süreliğine trafiğe kapandı. Parçalar ve eşyalar, kaza bölgesinde güvenliği sağlayan jandarma ekipleri tarafından tek tek toplanarak, çekiciye yüklendi. Yaralılardan üçünün Suriye uyruklu olduğu öğrenilirken, Yusuf El Ruhi’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

DHA