Gaziantep'te yaşayan aile, kızlarının eşyalarını köy okulundaki çocuklara ulaştırmak için geldikleri Mersin'de yine gözyaşlarına boğuldu. Şahin ailesi, kızlarının eşyalarını gözyaşları arasında öpüp koklayarak dayanışma evine teslim etti.

SÖZÜN BİTTİĞİ YER

Kızları Feray'ın her yıl durumu olmayan köy çocukları için kırtasiye ve kitap yardımı yaptığını belirten anne Aysel Şahin, "Feray evimizin tek kızıydı. 23 yaşında mimarlık bölümü okuyordu. Geçen yıl mezun olacaktı, mezuniyet hazırlığı yapıyorduk. Maalesef böyle bir olayla karşılaştık. Hiç tanımadığımız, bilmediğimiz bir insan canımızdan canımızı kopardı. Kızım Mezitli Belediyesi'nde staj yapıyordu. Kızımızın eşyasını daha uygun gördüğümüz için buraya getirdik. Feray her yıl durumu olmayan köy çocukları için kırtasiye ve kitap yardımı yapan bir insandı. Onları dağıtması kısmet olmadı, evde kalmış. Biz de buraya getirdik. Verilen karar da çok adaletsiz. Sözün bittiği yerdeyiz" dedi.

MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Mahkeme kararının kendilerini ikinci kez öldürdüğünü kaydeden baba Bekir Şahin ise, "Ortada Adli Tıp'ın delilleri varken, bilirkişi raporları varken, kızın tırnakları arasında DNA varken, direnmiş belli ki mahkeme bunların hiçbirisini görmeyip katilin yalan ifadeleri doğrultusunda karar vererek bizi ikinci kez öldürmüştür. Biz kızımızın kanı yerde kalmasın istiyoruz. Sonuna kadar da mücadele edeceğiz. Bu karara itiraz ettik. Gencecik bir kızın ölümünün cezası 5 yıl 3 ay olamaz" ifadelerini kullandı. İHA

FOTO: