Kolay değil, sıkıntılı haftalar sonrası kazanmak. Bir mağlubiyet daha olmasını bu takım kaldıramazdı. Bizim gücümüz bu düşüncesi kafaya işleyecekti.

Ancak taraftar, futbolcu birlik olunca kazanmak kaçınılmaz oldu, olması gereken de oluyordu. Bu anlamlı galibiyetin sevincini yaşadık. Kışı atlatıp baharı yaşamaya başladık. Furkan’ın duygu patlaması ve göz yaşları Maxim’in haketmediği eleştiri ve maç bitiminde Sumudica ile el ele tribünlere gidip gözyaşları içinde sevgisini anlatması maça damga vurmuştu.

Yeni bir sayfa açıp iyi bir başlangıç yapıldı, şimdi kendilerine güvenenleri mutlu etme zamanı, yine zor bir hafta daha da zorlu bir maç..

Samsun deplasmanı korku filmi gibi. Rakibin ateşli taraftarı önünde galibiyete şartlanan bir Gaziantep FK. Bu sezon galibiyet yüzü göremeyen Samsunspor ve üç puanla tanışıp bunun mutluluğunu yaşayan Gaziantep FK..

Haftanın en ilginç, soru merak uyandıran bir karşılaşma. İstanbulspor Teknik adamı Fatih Tekke mağlup oldu, görevinden ayrıldı. Samsunspor teknik kadrosu içinde son viraj. Beraberlik onlara yetmeyecek, puan kaybetmeleri onlarda işi kördüğüm yapacaktır.

Gaziantep FK şartlar ne olursa olsun kazanmak için mücadele edecektir.