Seyrantepe Tesislerinde teknik direktör Salih Karalar nezaretinde çalışmamalarına devam eden Bordo – Mavili ekip, son haftalarda ki kayıplarını telafi etmek istiyor.

ÜNVAN BOZACAKLAR

Pazar günü lider Şarkışla Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Ankas İstiklalspor, rakibine ilk yenilgisini tattırmak istiyor. Lige oynadığı bütün maçlarından galibiyetle ayrılan Sivas temsilcisi karşısında hedefini galibiyet olarak belirleyen Ankas İstiklalspor’da teknik direktör Salih Karalar oyuncularına güveniyor.

Geçen hafta deplasmanda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor karşısında iyi futbol oynamalarına rağmen sonuca gidemediklerini ifade eden Ankas İstiklalspor kulüp başkanı Alaettin Atalar, “Ne yazık ki son haftalarda galibiyete hasret kaldık ancak futbolcularımızın sahada göstermiş olduğu mücadele ve istek bizleri memnun ediyor. Bizim açımızdan son derece önemli kayıplar yaşadık ama teknik ekibimiz ve futbolcularımız hırslarından hiç bir şey kaybetmeden çalışmamalarını sürdürüyor. Pazar günü grubumuzda oynadığı bütün maçlardan galibiyetle ayrılan Şarkışla Belediyespor ile karşılaşacağız, rakibimiz oynadığı futbol ve elde ettiği sonuçlarla zirvede neredeyse tek başına kaldı. Zorlu bir maç bizi bekliyor ama ben bu maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” açıklamasını yaptı.