Ligin 7’inci haftasında kendi evinde başkent temsilcisi ile karşı karşıya gelecek olan kırmızı – siyahlı futbolcuların hırslı olmaları dikkat çekti.

KISITLI ŞARTLARLA ÇALIŞIYORUZ

Sezonun 6’ıncı haftasını geride bıraktıklarını söyleyen Gaziantepspor teknik direktörü Bünyamin Süral, “Bir kulüp sezona ne kadar kötü başlayabilirse biz o kadar kötü günler yaşadık. Yeni yönetimin göreve gelmesiyle birlikte bazı aksaklıklar giderilmeye başlanıldı. Oldukça iyi niyetli, bir başkan ve yönetim ile çalışıyoruz ama mevcut idare ve bizlerin elinde olmayan nedenlerden dolayı oldukça kısıtlı imkanlar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

BİRDEN USTALIK VERİLDİ

Takımda yer alan her futbolcunun elinden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalıştıklarını kaydeden Süral, “Geçen sezon U-21 liginde mücadele eden futbolcu kardeşlerim birden bire kendilerini 1’inci lig gibi zorlu bir ligde mücadele içinde buldular. Bir çırağın birdenbire ustanın işini yapmaya benzeyen bir gelişme yaşandı. Tabi ki sahada ki hırsları ve kazanma azimleri takdire değer ama tecrübe eksikliği bu arzuların önüne geçiyor. Eğer istediğimiz seviyelere gelirlerse inanıyorum ki bu ligde çok takımın canını yakacak genç oyunculara sahibiz” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU