Özel Gaziantep Anka Hastanesi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Şehitkamil Belediyespor’un sağlık sponsoru oldu.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2’inci grupta mücadele eden Şehitkamil Belediyespor, sezonun ilk maçını hafta sonu kendi evinde Malatya İnönü Üniversitesi ile yaptı. Maçı, Özel Gaziantep Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Uzman Dr. Cengiz Bayram da izledi. Sertlik dozajının yüksek olduğu mücadelede birçok sakatlık meydana geldi. Ceza alanı içinde rakibi ile çarpışarak sakatlanan Şehitkamil Belesiyespor kalecisi Ramazan Kiraz, sahada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Özel Gaziantep Anka Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste yapılan tetkiklerde yumuşak dokuda ezilme ve kaslarda yırtık olduğu tespit edilen Kiraz’ın tedavisine kontrollü bir şekilde devam edilecek.

Uzman Dr.Cengiz Bayram; ” Sporun her dalında sporcularımızı yerelden ulusala, ulusaldan uluslararası platformlara taşımak hepimizin ortak görevi olmalı. Sporcuya destek arttıkça uluslararası düzeyde daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Bu nedenle Şehitkamil Belediyespor’un sağlık sponsoru olmaya karar verdik. Şehitkamil Belediyespor’un başarısının bir parçası olmak bizlere gurur verecektir. Özel Gaziantep Anka Hastanesi olarak elimizden geldiğince spor ve sporcuya destek vermeyi sürdüreceğiz “dedi

Özel Gaziantep Anka Hastanesi aynı zamanda, Gaziantep Polisgücü Hokey Takımı ve Avrupa Tekvando Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan 17 yaşındaki Merve Kaya’nın sponsorluğunu üstlendi.

SPOR SERVİSİ