Faaliyete geçtiği günden bu zamana kadar su sporları faaliyetleri adına birçok ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yapan Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzunda ilkler yaşanmaya devam ediyor.

Türkiye Sutopu Federasyonu Başkanlığının himayesinde Gaziantep’te ilk kez gerçekleştirilen U12 Kategorisi Ulusal Sutopu Şampiyonasında 15 ilden organizasyona katılan 17 farklı spor kulübünü ve 230’un üzerinde sporcuyu ağırlayan Alleben Yüzme Havuzunda, şampiyona sürecince yıldız su topçuların alkışı hak eden performansları ve birbirinden şık golleri tribünleri dolduran sporseverlerden büyük alkış aldı.

SPOR TURİZMİNE KATKI SUNUYOR

Şehitkamil Belediyesinin kent turizmine olan katkısının büyüyerek devam ettiğini kaydeden Alleben Yüzme Havuzları Genel Koordinatörü Cengiz Bingül, “U 12 Ulusal Sutopu Şampiyonasında, Galatasaray, Enka, İTÜ, Adalar gibi Türkiye’nin köklü 17 spor kulübünden 230’un üzerinde sporcuyu şehrimizde misafir ediyoruz. Şehitkamil Belediyesinin bu tip organizasyonlarla kentin spor turizmine büyük katkısı devam ediyor. Bu konuya destek veren tüm federasyonlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum” şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ