AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ile Şehitkamil Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Çıksorut semtinde coşkuyla karşılandı. Maaşkuyu caddesinde vatandaşları ziyaret eden Şahin ve Fadıloğlu esnaf ziyareti, sorunlarını dinledi. Bir ara ziyaret için markete giren Şahin ve Fadıloğlu marketten alışveriş yaptılar.

ET TIRNAK OLDUK

11 yıldır yapılan hizmetin ortada olduğunu ifade eden Şahin, “On bir yıl süresince güven ve istikrar sayesinde halkımızla et ve tırnak gibi olduk. Bizler aslında yeni bir tarihin habercisiyiz. Yıllarca siyasetçiler üç beş yıl hizmet edip toplumun içine çıkamadılar. Bizler on bir yıldır halkımızla iç içe bu memlekete hizmet etmeye çalıştık. Bu millet bizi güler yüzle sevgi ile karşıladılar. İnsanların yüzüne baktığınızda o olumlu havayı hissedebilirsiniz. Bundan sonraki süreç içinde bu hizmet anlayışı devam edecek. Halkımızla aramızdaki güveni muhabbeti görüyorsunuz. Girdiğimiz her dükkanda bu sevgiyi kardeşliği muhabbeti görüyorsunuz. Bu da bize ekstra motivasyon veriyor” dedi.

TEPKİLER OLUMLU

Gezdikleri yerlerde olumlu tepkilerle karşılaştıklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Yalnızca seçim döneminde değil normal zamanlarda da vatandaşlarımızla bir araya gelmeye gayret gösteriyorduk. Özellikle milletvekillerimizle birçok defa vatandaşlarımızla buluştuk. Bizim amacımız bu gezilerde gövde gösterisi yapmak değil hem vatandaşlarımızla bir araya gelmek hem de sıkıntılarını isteklerini dinlemek. Yaptığımız hizmet ortada vatandaşlarımızda bunun farkında inşallah ileriki dönemde de vatandaşlarımıza yakışır hizmetler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

ŞEHRE BÜYÜK KATKI SAĞLADILAR

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ile Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu sevgilerini sunan Maşkuyu esnafı ve vatandaşlar, “Sayın Fatma Şahin’in milletvekili olduğu ve sonrasında Bakan olduğu dönemde şehrimize büyük katkısı olmuştur. Aynı zamanda Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’da Şehitkamil’de başarılı çalışmalar yaptı. Bizim gönlümüz kendilerinden yana. Elimizden geldiğince kendilerini destekliyoruz. Kapımıza kadar gelip bizleri ziyaret ettikleri içinde kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

LEYLA ÖZEKŞİ POLAT