Teymur Otel'de düzenlenen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GSO Başkanı Adil Konukoğlu, DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ile Validebağ Konakları Projesindeki iş ortağı İstlife Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Topçuoğlu'nun da katıldığı şenlik dün start aldı.

ve.jpg

YILMAZ:EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Empati Derneği'nin etkinliğinde bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Çünkü eğitime katkıda bulunuyoruz. Eğitim Türkiye'de en önemli geliştirilmesi gereken bölümlerden bir tanesi. Bir toplum ne kadar eğitimliyse, ne kadar eğitime yatırım yapıyorsa, çocuklarımızı ne kadar eğitim anlamında yetiştirebiliyorsak, uygar toplum olmada, konut anlamında, sanayi alanlarda çok daha refah seviyesine ulaşmış oluruz. Eğitim çok önemli. Bu derneği de onun için önemsiyoruz. Naci Beyle birlikte İstanbul'da proje geliştiriyoruz. Lansmanı Validebağ projesine Gaziantepliler büyük ilgi gösterdi, çok konut aldılar. DAP Yapı Türkiye'de en önemli projelere imza atan şirketlerin başında geliyor. Türkiye'de birçok ödüllü proje geliştirdi. Dünya birincisi seçilen, Avrupa birincisi ödülleri alan projelerimiz var. Yeni kampanyalarımız, yeni projelerimiz var. 2018'de de yeni projelere başlayarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

iş.jpg

ADİL KONUKOĞLU:GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM

Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Empati Derneği'nin yapmış olduğu bu etkinliği gönülden desteklediğini söyledi. Adil Konukoğlu,"Burada elde etmiş oldukları gelirlerle şehrimize bir okul kazandırdılar, ikinci okulu kazandırdılar, bu tür organizasyonları yaptıkları için teşekkür ediyorum. Bu tür yapılan organizasyonların içinde yerli ürünlerin olması, ön plana çıkması, özellikle Gaziantepli firmaların kendilerini tanıtma fırsatı bulmaları gerek mobilya, gerekse küçük objeler konusunda çok önemli. El sanatlarımız şehrimizin temel taşlarından bir tanesi bunun ortaya çıkarılmasında bu tür organizasyonların çok faydası var. Bol kazanç diliyorum. Satışın bir kısmını Empati derneğinin yapmış olduğu okullara bağışlayacaklar. İnşallah ürünlerin tamamını satarlar" dedi.

FATMA ŞAHİN: EMPATİ ULUSLARARASI

BİR MARKA OLMA YOLUNDA

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Zeynep Konukoğlu'na eğitim için yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti. Şahin, "Bu tür organizasyonlar ile şehrin markalaşmasına, markaların şehre gelmesinde ve bir çekim gücü, cazibe merkezi oluşturmasında çok büyük farkındalık oluşturuluyor. Bugün eğitime yaptığı yatırımlarla Empati, uluslararası bir marka, güçlü bir sivil toplum olma yolunda hızla ilerliyor" dedi.

al-001.jpg

ZEYNEP KONUKOĞLU:

ARKAMIZDA GÖRÜLMEYEN YÜREKLER VAR

Zeynep Konukoğlu da, "Arkamızda görülmeyen yürekler var. İnşallah bu katlanarak büyür. Daha birçok okul projesine katkımız olur. Başkanımız arkamızda oldukça yapamayacağımız bir şey yok" dedi. Ayşügül BAĞCI