AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ve diğer ilçe belediye başkan adayları İslahiye ilçesinde sevgi seliyle karşılandı.
30 Mart 2014 yapılacak olan yerel seçimlerde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Fatma Şahin ve beraberindeki heyeti İslahiye ilçesinde yaklaşık 5 bin kişi karşıladı. Yüzlerce araçlık konvoy ile Fevzipaşa Beldesi’nde büyük bir coşku ile karşılanan AK Partili heyet AK Parti İslahiye seçim karargahı önüne geldi. Burada seçim otobüsünün üzerinde halka seslenen AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, “Sizler bizim her şeyimizsiniz diyerek başladı sevgili kardeşlerim şubat ayındayız şubat soğuğundan bahsedeceğim ama yüreğinizden öyle bir sıcaklık geliyor ki gözlerinizden öyle bir heyecan alıyoruz ki burada buram, buram terliyoruz. 12 yıl önce yolla çıkarken her şey yasak. Bir yasakla Türkü Kürt’ten ayırmışlar eşrefi mahlukat dediğimiz insanı bir birinde ayırmışlar halaylarımız yasak, oyunlarımız yasak, başörtüsü yasak. Ancak milletin büyük iradesi ile durmak yolla devam dedik ve bugün Allah’a şükürler olsun başörtülü kardeşlerimiz vekil olarak mecliste görev yapıyorlar; ne dediyseniz emriniz oldu. Çünkü, kader birliği yaptık bir taraftan çözüm sürecini terörle mücadeleyi on yıllardır yapılamayanı yaptık. Ama bir yanda da kim mağdursa kim muhtaçsa sayın Başbakanım liderliğinde yardımcı olduk. 30 Mart bir yerel seçim olmaktan çıktı. Bugün insanlığın vicdanın seçimin onun için stratejik bir seçime gidiyoruz. Hala tuzaklar kuruluyor. Halen oyunlar oynanıyor. Bu gövdeyi bu baştan nasıl ayıra biliriz. Recep Tayyip Erdoğan’ı nasıl yok edebiliriz, diyorlar. Bu yüzden birlik ve beraberlik zamanı safları sıklaştırma zamanı sen şunu oldun ben bunu oldum sen şu liste de oldun ben bu liste de oldun. Bunlar bize yakışmaz. Bunlar nefsi mücadeledir eğer biz Suriye’de ölen bebeklerin Mısır’da canlı darbe yapanların hesabını soracaksak 30 Martta AK Partiyi zaferle çıkartacağız 30 Martta manşeti İslahiye atacaktır” dedi.
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ise “İslahiye’nin özellikle Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışacak Kemal Vural kardeşimizin Fatma bacımızın şemsiyesi altına koyacağına inanıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız işler bundan sonraki yapacağımız işlerin teminattır. Bakın açıldıktan sonra ilk defa seyahat ettik. Nurdağı’ndan buraya gelirken ben bile AK Parti’nin yaptığı icraatlardan hükümetimizin yaptığı icraatlardan müthiş bir memnuniyet duydum. İslahiye- Nurdağı arası çok mükemmel olmuş ayrıca şehre girerken üzerinde geçtiğimiz viyadük artık İslahiye büyük bir şehir havası vermiş. Şimdi değerli İslahiyeliler sıra sizde artık çünkü biz her türlü hizmeti İslahiye’ye getirmek için gece gündüz arkadaşlarımızla takım olarak çalıştık. Fakat bu sefer artık İslahiyeli kararı verecek ve burada AK Partili kardeşimiz Kemal Vural kardeşimiz seçeceksiniz” ifadelerini kullandı.
Ak Parti İslahiye Belediye Başkan adayı Kemal Vural ise projelerine değinerek İslahiye’ye hizmet etmek için aday olduğunu söyledi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ise tüm projeler hizmette girdiğinde İslahiye’nin çehresinin değişeceğini ifade ederek, “1960 Adnan Menderes’i asanlar, 1993 Turgut Özal’ı zehirleyenlere Recep Tayyip Erdoğan’ı kimseye yedirtmeyiz. Onun için siz oyunuzu sadece belediye başkanlarına değil Recep Tayyip Erdoğan’a aynı zamanda Türkiye’nin geleceğine vereceksiziniz, bunu görüyorum” dedi.
Bu yarışın AK Parti ile diğer partiler arasında değil hizmet sevdalıları ve koltuk sevdalıları arasında geçeceğini söyleyen Tayyar, “Koltuk sevdalılarına birere ahşaptan koltuk yaptırıyorum o koltuk sevdalılarına 31 Mart’ta o koltukları hediye edeceğim. Evlerinde nere saklarlar bilemiyorum taktir kendilerin” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından AK Partili heyet seçim otobüsünün üzerinden kalabalığa çiçek attı.
Şahin ve beraberindekiler seçim otobüsüyle Altınüzüm ve Yeşilyurt beldelerine hareket etti.
Yol boyunca herkese selam veren ve sevgi gösterisiyle karşılanan Şahin ve beraberindekiler önce Altınüzüm beldesinde ki seçim koordinasyon merkezinde halkla bir araya gelerek buradan da Yeilyurt beldesinde seçim otobüsünden kalabalık bir topluluğa hitap etti. Şahin’e Gaziantep AK Parti İl ve İlçe yönetimiyle birlikte Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer de eşlik etti.