Teknik direktör Marıus Sumudica’dan memnun olduklarını kaydeden Büyükekşi, yakında yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını ifade etti.Gaziantep F.K’nın Süper ligde takdir edilen bir kulüp olduğunu açıklayan Büyükekşi, yeni sezonda hedeflerinin daha da üst sıralar olduğunu sözlerine ekledi.KADROMUZU KORUYACAĞIZSüper Lig'deki ilk yıllarında başarılı bir sezon geçirdiklerini söyleyen Gaziantep F.K Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Başarının devamı için istikrarın çok önemli. Şu an iyi bir kadromuz var. O yüzden transfer döneminde öncelikle bunu korumak istiyoruz. Özellikle bu sezonu bizimle kiralık geçiren oyuncuların aramızda kalmasını istiyoruz. Bu anlamda da hocamızla beraber istişare halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah kadromuzu gelecek yıl için büyük oranda korumuş olacağız." dedi.FAZLA TRANSFERE İHTİYAÇ YOKGeçen sezon lige yeni yükselmeleri nedeniyle sayı olarak fazla transfer yapıldığını aktaran Büyükekşi, şöyle konuştu:"Süper Lig'e yeni yükselmiş olmamız sebebiyle kadroda önemli değişiklikler yaptık. Ama bu sene durum farklı. Çok hareketli bir transfer dönemi yaşanacağını sanmıyorum, böyle bir şey de istemiyoruz. Zaten çok fazla transfere de ihtiyacımız yok. 1-2 nokta transferle daha güçlü bir ekip haline gelebiliriz. Bu transferler konusunda da hassas davranacağız. Takıma direkt katkı sağlayacak, kadroda rekabeti tetikleyecek oyuncular aramıza katılsın istiyoruz." SUMUDİCA İLE DEVAM EDİLECEKBüyükekşi, şu an takımın tatilde olduğunu belirterek, yakında çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.O zaman birçok konunun daha fazla netleşeceğini, yol haritalarını daha belirgin şekilde oluşturduklarını dile getiren Büyükekşi, şöyle devam etti:"Biliyorsunuz sezon ortasında hocamız Sumudica ile sözleşme yenilemiştik. Şu an itibariyle biz hocamızdan, hocamız da takımdan memnun. Aramızda herhangi bir görüş ayrılığı yok. Bu yüzden Sumudica ile yolumuza devam edeceğiz. Bir araya geldiğimizde de istişare içerisinde transfer çalışmaları için çalışmaları hızlandıracağız."

HEDEF DAHA ÜST SIRALAR
Mehmet Büyükekşi, takımın bu yıl gösterdiği performans ve ligi bitirdikleri konum itibariyle takdir edilen bir ekip haline geldiklerini bildirdi.
Bu durumun kendilerine yeni sorumluluklar yüklediğini anlatan Büyükekşi, konuşmasını şöyle tamamladı:"Ligi iyi bir puanla 8. sırada tamamladık. Dolayısıyla spor kamuoyunun da taraftarımızın da bizden beklentileri arttı. Zaten her zaman daha iyisini yapmaya gayret eden bir ekibiz. Bu yüzden gelecek sezonu, bu senenin biraz daha üzerinde bir noktada tamamlamak istiyoruz. İnşallah yeni transferlerimiz ile güçlenip bu hedef için yolumuza devam ederiz. Gelecek sezonda da adımızdan söz ettiren takım oluruz."A.A