24 Haziran seçimlerinde Ak Parti’den Gaziantep Milletvekili aday adayı olan Muhittin Bay, kalabalık bir grup ve ailesi ile Ak Parti Şahinbey ilçesi binasına geldi. Aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra konuşan Bay, “Gazi şehrimiz ve adını kutsal Şehidimiz Şahinbey’den alan ilçemiz için hizmete talibim” dedi.

MAKAMLAR SORUMLULUK VE ÇOK ÇALIŞMAK DEMEKTİR

Bilgi birikimi ve tecrübelerini projelere dökmek için aday olduğunu belirten Muhittin Bay, “‘Geçtiğimiz yıllarda partimize değişik alanlarda hizmet ettim. Milletime ve şehrime olan inancım ile istihdam ürettim, iş kaynağı aş kaynağı yaratmak için çok çalıştım ve çalışıyorum. Bugün sizlerin huzurunda bir başkan aday adayı olarak bulunmak benim için büyük bir gurur ve onur. Önceliği her zaman millete hizmet olan bizler için adaylıklar ve makamlar sorumluluk ve çok çalışmak demektir. Kurulduğu günden bu yana yerel yönetimde ve belediyecilikte dünyaya çok önemli örnekler sunan Ak Partimizin bu başarılarını ve bayrağını yürütmek için adayım. İş dünyasında edindiğim çok önemli tecrübelerimi, 300 yıldır bu topraklarda yaşayan atalarımın deneyimlerini, tüm Avrupa’yı ve dünyayı karış karış dolaşmış, etüt etmiş, yerli ve milli bir kardeşinizin bilgi ve birikimini adım adım şehrimiz ve Şahinbey ilçemiz için projelere dökmek için buradayım” diye konuştu.

BU MEMLEKETE HİZMETE ADAYIM

“Ailemiz ve şirketimiz yıllardır Gazi Şehrimizin ve memleketimizin hizmetindedir. Her zaman ürettik, paylaştık ve önce memleket için çalıştık’ diyen Bay şunları söyledi:Aydınlık Türkiye’nin Cumhurbaşkanımız ve Ak Partimiz sayesinde 17 yıla yakın bir süredir, refah mutluluk için yaşamakta kalkınmakta ve güçlenmektedir. Bizler milli birliğimiz ve milletimizin refahı için her gün daha çok çalışmakta ve üretmekteyiz. Ben Gaziantepli bir kardeşiniz olarak yıllardır Gaziantepimize ve memleketimize, iş dünyasında 20 yıldır hizmet etmekteyim. Memleketimizin en köklü ailelerinden Kayıboyu Karakeçili Aşireti Ali Bayramoğullarına mensup Bay ailesinin ileri gelenlerinden Fayat Bay’ın en büyük oğluyum. Evliyim ve 4 çocuk babasıyım. Hukukçuyum, Gaziantep’te ve değişik illerimizde hizmet sektöründe kendi alanının lideri olan aile şirketimizde yönetici olarak çalışmaktayım. Bugün köklerimizden,ailemizden, kültürümüzden ve iş hayatından öğrendiklerimizi Şahinbey ilçemizin geleceği için sunmaya hazır olarak karşınızdayım. Bu memleketin evladıyım bu memlekete hizmete adayım.”

BENİM İÇİN BÜYÜK BİR GURUR VE ONUR

Geçtiğimiz yıllarda partisine değişik alanlarda hizmet ettiğini vurgulayan Bay, “Milletime ve şehrime olan inancım ile istihdam ürettim, iş kaynağı, aş kaynağı yaratmak için çok çalıştım ve çalışıyorum. Bugün sizlerin huzurunda bir başkan aday adayı olarak bulunmak benim için büyük bir gurur ve onur. Önceliği her zaman millete hizmet olan bizler için adaylıklar ve makamlar sorumluluk ve çok çalışmak demektir. Gazi şehrimiz ve adını kutsal şehidimiz Şahinbey’den alan ilçemiz için hizmete talibim. Kurulduğu günden bu yana yerel yönetimde ve belediyecilikte dünyaya çok önemli örnekler sunan Ak Partimizin bu başarılarını ve bayrağını yüksetmek için adayım. İş dünyasında edindiğim çok önemli tecrübelerimi, 300 yıldır bu topraklarda yaşayan atalarımın deneyimlerini, tüm Avrupa’yı ve dünyayı karış karış dolaşmış, etüt etmiş, yerli ve milli bir kardeşinizin bilgi ve birikimini adım adım şehrimiz ve Şahinbey ilçemiz için projelere dökmek için buradayım” dedi.

ŞAHİNBEY YENİDEN DOĞACAK

Önceliğinin hizmet olduğunu söyleyen Bay konuşmasını şöyle bitirdi:”Anadolunun ve Ortadoğunun sanayii, kültür, ticaret merkezi konumundaki Gaziantepimizin ve Şahinbey ilçemizin gelişimi, değişimi, üretimi için buradayım, aday adayıyım. Desteğinizle yeniden doğacak ilçemiz, memleketin, Avrupa’nın dünyanın örnek ilçesi olacak Şahinbeyimiz için buradayım. Memleketimizin bir evladı, bir kardeşiniz olarak buradayım. Başka partilerde adaylar için öncelik kazanmak olabilir, bizim için ve benim için öncelik millete hizmet, memlekete hizmettir. Tüm aday arkadaşlarıma, tüm partililerimize ve çok kıymetli vatandaşlarımıza saygılarımı sunuyorum. 2019 yerel seçimlerinin milletimize ve memleketimize, hayır ve güzellikler getirmesini diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Meral KINACILAR