
AK Parti'de artık çalışma zamanı
AK Parti İl Başkanı M.Eyüp Özkeçeci, yönetim kadrosunu belirledi.
Yerel Yönetimler Başkanlığına Bayram Kemal Kılıç’ın getirildiği yeni yönetimde İl Sekreteri Abdulkadir Güven oldu. Özkeçeci, “Gaziantep’imiz ve ülkemiz için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yerelde Gaziantep, ülkemiz ve genelde ümmet için çalışma yapacağız” dedi.
İl binasında düzenlediği basın toplantısıyla yeni yönetimi tanıtan Özkeçeci, “3 Şubat günü Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle üçüncü dönem İl Başkanlığı görevini tekrar devraldım. Kongrede siz kıymetli yönetim kurulu üyelerimiz de bulundunuz. Gaziantep’imiz ve ülkemiz için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yerelde Gaziantep, ülkemiz ve genelde ümmet için çalışma yapacağız” diye konuştu.
AKİL İNSANLAR
Özkeçeci, “50 Asil Yönetim Kurulu üyemiz ve 25 yedek üyemiz var. İl Disiplin Kurulu 5 asil, 5 yedek, İl Parti İçi Demokrasi ve Hakem Kurulu 3 asıl ve 3 yedek olmak üzere 90 kişiyiz. Gaziantep’te bu 90 kişi, kendi bölgelerinde, çevrelerinde kıymetli, bulunduğu bölgeye değer katan kişilersiniz. Bölgesinde karşılığı olan, sözü dinlenen, bizim için Akil insanlardır” dedi.
GENEL MERKEZİMİZİN İZDÜŞÜMÜYÜZ
“Tüzüğümüz gereği 50 tane Asıl Yönetim Kurulu üyemiz ile birde Yürütme Kurulumuzun olması gerekiyor” diyen Özkeçeci, “Biz burada Genel Merkezimizin izdüşümüyüz. Genel Merkezimizde ne varsa bizim İl Teşkilatımızda da o vardır. Genel Merkezimiz teşkilatlar için belirli kurallar koymuş. Bize düşen o kurallar çerçevesinde sorumluluk alarak yürümektir. Biz burada gündemi takip etmek durumundayız. Hadsizin biri Grup Başkanvekilimiz Özlem Hanım için ağza alınmayacak ifadeler kullandı. Biz erkek olarak ben bundan utandım. Kabul edilebilir bir şey değil.”
BÜYÜK KONGRE 24 MART’TA YAPILACAK
Açıklamalarını sürdüren Özkeçeci, “İnşallah 24 Şubat günü Türkiye’de 81 İlimizin kongresi tamamlanmış olacak. 24 Mart günü de Büyük Kongremiz Cumhurbaşkanımızın katılımıyla gerçekleştirilecek. Her hafta sonu Cumhurbaşkanımızın yaptığı açılışlara gidiyoruz. Genel Başkanımızın süratine bizler yetişemiyoruz. Haftanın yalanları isimli çalışmalarımız ile yalanları ortaya koyuyoruz. Vatandaşlarımız da doğruları buradan görüyorlar. Biz her zaman doğrudan yanayız” diyerek sözlerini noktaladı.
ÖZKEÇECİ’NİN YENİ YÖNETİMİ ŞÖYLE:
Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Ertuğrul Teymur
Teşkilat Başkanı Ömer Marakoğlu
Seçim İşleri Başkanı Mustafa Edip İzol
Tanıtım ve Medya Başkanı Eyüp Kavas
Dış İlişkiler Başkanı Ahmet Parlak
Sosyal Politikalar Başkanı Zehra Ünal
Yerel Yönetimler Başkanı Bayram Kemal Kılınç
Ekonomi İşleri Başkanı Faruk Eruslu
Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mahmut Birlik
İnsan Hakları Başkanı Abdurrahman İnal
Mali ve İdari İşler Başkanı Mehmet Kaplan
Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Mustafa Kılıç
AR-GE Başkanı Tuğba Satıl Alkan
İl Sekreteri Abdulkadir Güven / LEYLA ÖZEKŞİ POLAT
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.