Eski günlerini arayan ve tekrar toparlanmak isteyen partililer Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar salonunda attıkları sloganlarla dikkat çekti. Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci 2023 seçimlerinde Gaziantep’in Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde oy alacağını söyleyerek, “Gaziantep seçime hazır” mesajını verdi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak ise “Yalana yanlışa ve iftiraya dayanmadan 2023 seçimleri için çalışmaya devam etmeliyiz” dedi. İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz da tüm ekip arkadaşlarıyla beraber girilmedik ev, çalınmadık kapı ve girilmedik gönül bırakmayana kadar çalışmalara devam edecekleri mesajını verdi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ise Milletle siyaset yapan parti olduklarını, milletin sorunlarını nasıl çözdülerse kalan sorunları da çözme kararlılığında olduklarını ifade ederek, milletin sorunlarını, beklentilerini kulak arkası edemeyeceklerini kaydetti.

ŞAHİN KATILAMADIGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şırnak’ta olduğu için programa katılamadı. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile Şırnak Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Merkezi ve Fatma Şahin adına kardeş belediyesinin yaptırdığı kütüphanenin açılışına katılan Şahin’in yerine Danışma meclisine Başkan Vekili Osman Toprak katıldı.

ÖZKEÇECİ İDDİALI KONUŞTU

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün katılımı ile yapılan AK Parti Gaziantep İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, 2023 seçimlerinde Gaziantep’in Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde oy alacağını söyledi. Özkeçeci, Teşkilat’ın üye kayıt çalışmalarına hız vermesini istedi. Özkeçeci, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bizim yaptığımız üye sayılarının artmasıyla dünyaya kafa tutuyor. Arkasındaki üye ve halk desteği çok ama çok önemli. Bu yüzden teşkilatımızın her bir üyesinden üyelik çalışmalarına hız vermelerini rica ediyorum” dedi.

HER ZAMAN HAZIRIZ
2023 seçimlerinin yarın kadar yakın olduğunu dile getiren Özkeçeci, AK Parti’nin millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya devam ettiğini kaydederek, Gaziantep teşkilatı olarak seçimlere her zaman olduğu gibi yarın yapılacakmış gibi hazır olduklarını kaydetti. Özkeçeci, “ 2023 seçimlerinde her zamanki gibi Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde oy alacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.
Gaziantep seçime hazır”diye konuştu.

TOPRAK BİLGİ VERDİ

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, 14 bin konut projesi için müracaatların devam ettiğini söyledi. Toprak, 14 bin konutlu projemizin de ilk ayağı olan 800 konut için başvuruları toplamaya devam ettiklerini belirtti. Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarına değinen Toprak, “Düzbağ projemizi hayata geçirdik. Kuzey Şehir ve Güney Şehirde hayata geçireceğimiz 14 bin konutlu projemizin de ilk ayağı olan 800 konut için başvuruları toplamaya devam ediyoruz. 1 Kasım’da müracaatlar bitince de süreci tamamlayacağız” dedi.


ÇALIŞMAYA DEVAM

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana 20 yıl geçtiğini hatırlatan Toprak, “Bu yıllar içerisinde E-muhtıralardan tutun kapatma davalarına, Geziolaylarından tutun 15 Temmuz hain darbe kalkışmasına kadar birçok badire atlattık. Ama bu badirelerin hepsinden Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle ve vatandaşımızın ferasetiyle güçlenerek çıktık. Zaman birlik ve beraberlik zamanı. Yalana yanlışa ve iftiraya dayanmadan 2023 seçimleri için çalışmaya devam etmeliyiz” diye konuştu.

YILMAZ: ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

AK Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz, “Tüm ekip arkadaşlarımızla beraber girilmedik ev, çalınmadık kapı ve girilmedik gönül bırakmayana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. Yılmaz, bütün takım arkadaşlarının Gaziantep’teki kadın üye sayısını hedeflenenin de üzerine çıkarmak için canla başla çalıştığını söyledi.

EKİP ÇOK İYİ

Gaziantep İl Kadın Kolları Teşkilatı olarak her daim sahada olduklarını belirten Yılmaz, “Tüm ekip arkadaşlarımızla beraber girilmedik ev, çalınmadık kapı ve girilmedik gönül bırakmayana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bütün takım arkadaşlarımızla üye sayımızı hedeflerimizin daha da üzerine çıkarmak için canla başla çalışıyoruz. Yeni üyelerimiz dışında eski üyelerimizin de kapısını çalmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı. Gönül Mahallesi projelerinden de bahseden Yılmaz, “Bu proje kapsamında hasta, yaşlı, engelli ve taziye ziyaretleri yaparak vatandaşlarımızı dinlemeye gayret ediyoruz. Kadın üyelerimizle birlikte her daim sahadayız“ dedi. Annem isimli bir projeleri daha olduğunu aktaran Yılmaz, “Bu proje sayesinde ilimizdeki öğrenci kardeşlerimizi dinliyoruz. Şehrimizdeki kadın kardeşlerimizin yaptıkları yemekleri onlara götürüyoruz” diye konuştu.

GÜL: FIRSAT VERMEYECEĞİZ

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Türkiye'yi bölmek ve huzuru bozmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceklerini belirterek, "Türkiye, üzerinde oyun oynanabilecek bir ülke değildir. Oyun kurucu, oyunları bozan ülkedir." dedi. Bakan Gül, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin savunma sanayisinin gelişmesinde çok büyük emekleri olan Özdemir Bayraktar'ı rahmetle, minnetle yad ettiklerini belirtti. Türkiye'nin terörle mücadelede başarıya ulaşmasındaki en büyük etkenlerden birinin asker ve polisin içerisindeki FETÖ'cü hainlerin temizlenmesi, diğerinin de savunma sanayisindeki başarı olduğuna dikkati çeken Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milli ve yerli sanayi ile birlikte savunma sanayinin de hızla geliştiğini ifade etti.

GAZİANTEP ÖNEMLİ BİR ŞEHİR

Gaziantep'in ihracattaki önemli başarılarına da değinen Gül, kentin 10 milyar dolara ulaşan ihracatıyla çok büyük başarı ortaya koyduğunu belirterek başarıya katkı sağlayanlara teşekkür etti. Eski Türkiye'de vatandaşa tepeden bakan, sorunlarını halının altına süpüren anlayış olduğunu anlatan Gül, AK Parti'yle beraber bütün sorunları çözme iradesinin oluştuğunu, vesayetçi anlayışın artık tarihin çöp tenekesine kalktığını, artık hiçbir gücün Türkiye'yi eski Türkiye'ye çeviremeyeceğini aktardı.

DERTLERİYLE DERTLENECEĞİZ

Türkiye'nin, statüko ile mücadele ederek AK Parti'yi iktidara getirdiğini, AK Parti'nin statükoya asla teslim olmadan reformcu anlayışla yoluna devam edeceğini dile getiren Gül, şöyle devam etti: "Eski Türkiye'nin tehditkâr diliyle hesap soran anlayışı, millete tepeden bakan vesayetçi anlayışını kimse geri getiremeyecek. Muhalefetin millete tepeden bakan tehditkar dilin, vesayetçi dönemleri çağrıştıran bu dilin milletimiz nezdinde hiçbir karşılığı yoktur.” Milletle siyaset yapan parti olduklarını, milletin sorunlarını nasıl çözdülerse kalan sorunları da çözme kararlılığında olduklarını ifade eden Gül, milletin sorunlarını, beklentilerini kulak arkası edemeyeceklerini kaydetti.

HUZURUMUZU BOZAMAZLAR

Bu sorunları çözecek olanın da AK Parti olduğunu vurgulayan Gül, sözlerini şöyle sürdürdü: "Diğerleri konuşur, laf üstüne laf koyar. Ama AK Parti icraat üstüne icraat yapar, sorunları çözer, milletle beraber yoluna devam eder. Bizi bölmek, huzurumuzu bozmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Türkiye, üzerinde oyun oynanabilecek bir ülke değildir. Oyun kurucu, oyunları bozan ülkedir. Sizin arka kapılarda, karanlık odalarda siyaset mühendisliğinizin esiri değildir. Türkiye'nin kararını 84 milyon vatandaşı verir. Milletimizi, siyaset mühendisliklerini bozar. 84 milyon hangi etnik aidiyetten, memleketten, mezhepten, meşrepten olursa olsun yeniden büyük Türkiye'yi hep beraber kurup, koruyup, geliştireceğiz. Türkiye'de ekmeği, özgürlüğü AK Parti ile beraber arttırdık. Ama bunları daha da büyüteceğiz. Hiçbir sorun yok, her meseleyi hallettik kolaycılığına kaçmadan evet mevcut sorunları da çözerek ekmeği daha fazla büyüterek özgürlüğü daha fazla arttırarak aşımızı daha arttırarak 2023'e milletimizle emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz."

YENİ ANAYASA BOYNUMUZUN BORCU

Bakan Gül, anayasa çalışmalarına da değinerek, "Yeni anayasayla ülkemizin demokrasisini taçlandırmak hepimizin ve siyasetin boynunun borcudur. Bu konuda muhalefetin sorumluluktan kaçma lüksü yoktur. Demokraside mış gibi yapmak olmaz. Tüm muhalefet partilerinin yeni anayasa sorumluluğundan kaçmadan, masada milletin beklediği yeni anayasa yapma sorumluluğudur. Cumhur ittifakıyla yolumuza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

İZOL’A BAŞARI PLAKETİ

AK Parti Gaziantep Seçim İşlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Edip İzol’a üyelik çalışmalarındaki başarı ve gayretlerinden dolayı Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından üstün başarı plaketi verildi.

GÜL’DEN TAVSİYELER

Avukatlık yapan, Gaziantep Şanlıurfalılar Derneği Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan İl Başkan Yardımcısı Mustafa Edip İzol, Ak Parti Gaziantep’te Seçim işleri Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. Mustafa Edip İzol’a Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından AK PartiGaziantep ailesine üyelik çalışmasında elde ettiği birincilikten dolayı üstün başarı plaketi verildi. İzol’a Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, başarılı ve gayretli çalışmalarının devamı tavsiyesinde bulundu. Mustafa Edip İzol’un üyelik çalışmalarından dolayı üstün başarı plaketini hakettiğini belirten AK parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, herkesin üyelik çalışmalarına ağırlık vermesini istedi. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün elinden üstün başarı plaketini alan Av.Mustafa Edip İzol, kendisini plaket ile ödüllendirenlere ve plaketi almasına vesile olan üyelere teşekkür ederek, aynı ciddiyet ve samimiyetle hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT