Ferhat ve Yasemin çiftinin nikâh şahitliğini yapan MHP İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan, genç çifte Türk Bayağı ve Kuran’ı Kerim hediye ederek, ömür boyu mutluluklar diledi.

MHP Ağrı İl Başkanı Selahattin Aktaş'ın kızı Yasemin, Gaziantep'te dünya evine girdi. Halhallı ailesinin oğlu Ferhat ile Aktaş ailesinin kızı Yasemin, Veliç Kır Evleri’nde düzenlenen görkemli nikah töreni ile evlendi. Nikah törenine genç çiftin yakınları, arkadaşları, MHP Gaziantep İl Başkanı MHP İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan, Ağrı Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Aydın, MHP Gaziantep il yönetiminden Yakup Özbay ve Mehmet Karakuzular, Birecik Ülkü Ocakları Başkanı Salih Başkapan ile partililer ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

MUTLULUK DİLEDİ

Genç çifte Türk Bayağı ve Kuran’ı Kerim hediye eden MHP İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan, “Rabbim iki cihanda da sizleri mesut bahtiyar kılsın” dedi. Taşdoğan, “Ağrı İl Başkanımızın kızı Gaziantep'e gelin olarak geldi. Halhallı ve Aktaş ailelerinin nikah törenine, Ağrı Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Aydın, MHP Gaziantep il yönetiminden Yakup Özbay ve Mehmet Karakuzular, Birecik Ülkü Ocakları Başkanı Salih Başkapan ve partililerimiz ile katılarak mutluluklarını paylaştık. Yeni evlenen çiftlere Cenab-ı Allah bir ömür boyu mutluluk versin” diye konuştu. BÜLTEN

FOTO: