Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantep Valisi Erdal Ata, gündemdeki maddeleri görüştüklerini belirterek, "Bugüne kadar yapılan çalışmalar ile personelin değerlendirmelerini yaptık. Daha önceden proje çağrısına çıkılan projeler değerlendirildi. 2012 yılı proje çalışmasına şuan çıkılmayacak. Mevcut başlanılan projeler bittikten sonra 2012 yılı sonuna doğru yeniden bir değerlendirme yapılacak" dedi.

STANDARTLAR YÜKSELTİLMELİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ise yaptığı açıklamada, "Gaziantep, Adıyaman ve Kilis illerinin iştirakiyle yapılan İpekyolu Kalkınma Ajansı bu ay Adıyaman'da toplandı. İKA bölgesel kalkınma için kurulmuş bir ajanstır. Bugüne kadar pek çok konuda hem KOBİ desteği, hem şehir desteği sağlamış kuruluştur. Bugün gündemdeki konular konuşuldu. Hedef bu bölgede bir ortak işbirliği ve şehirlerimizdeki yaşam standardının yükseltilmesi için çalışma yapmaktır" ifadelerini kullandı.

KİMLER KATILDI ?

İpek Yolu Kalkınma Ajansı'nın 2011 yılı faaliyetlerinin ele alındığı toplantıya yönetim kurulu üyeleri olan Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Kilis Valisi Yusuf Odabaşı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Kilis Belediye Başkanı Abdi Bulut, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafas Uslu, Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, Kilis İl Genel Meclis Başkanı Metin Karakuş, Gaziantep İl Genel Meclis Başkanı Meclis Başkanı Mehmet Menderes Karaduman ve Genel Sekreter Dr. Bülent Özkan katıldı Özkan tarafından birimlerin 2011 yılı faaliyetleri hakkında kurulu üyelerine bilgi verildi. İHA